amirjani ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 سلام به همه دوستانیه مشکلی برام پیش اومده که نمیدونم مربوط به قالب هست یا ماژولها و در صورتی که سوالم رو جای نامناسب میپرسم پیشاپیش از دوستان پوزش میخوامامروز برای تغییر رنگ بخشی از یکی از ماژولها تغییراتی در کد مربوطه ایجاد کردمتغییرات فقط در حد تغییر کدهای رنگ بود اما بعد از ذخیره کار متوجه شدم یک سطر خالی تو تمام صفحات سایت اضافه شدهتو تصویری که آپلود کردم سطر خاکستری رنگ مشخصه که به بالای صفحه اضافه شدهچطوری باید این سطر رو حذف کنم و در حقیقت اون کادر مشکی رنگ رو بالا بکشم؟ http://www.ebargesabz.ir/Untitled.jpg سپاس از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 ساده ترین کار این هست که فایل قبلی رو جایگزین کنین و فقط اون کد رنگ رو اصلاح کنین واکنش ها : amirjani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در آذر 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 متاسفانه ظاهرا بعد از اولین تغییر از فایل اصلی بکاپ گرفتم و بعد از جایگزینی باز هم شاهد همین وضع بودم ):فایلی که تغییر دادم مربوط به رنگهای ماژول ورود پاپ آپ سایت پرستااستور بود و الانم هرچی نگاه میکنم متوجه تغییر خاصی نمیشهراه سختی هم وجود داره؟ ممنون از همراهیتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SWAG ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 سلام.بنظرم اون بخش قبلا هم وجود داشته، ولی چون همرنگ قسمت پایینش بوده به نظر یک قسمت واحد میومده.حالا شما مجددا کد رنگ اون سطر رو با قسمت پایینش یکی کنید. واکنش ها : amirjani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 من که مشکلی ندیدم در سایتتون واکنش ها : amirjani 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در آذر 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 پوزش از دوستانفراموش کردم اعلام رفع مشکل کنمهمونطور که SWAG عزیز فرمودن قبلا بخاطر همرنگ بودم با کادر پایینی متوجه این مشکل نشده بودمدلیل وجود این کادر هم قرارگرفتن کد آمارگیر histats در هدر بود که با جابجایی کد مشکل بطور کامل برطرف شد سپاس از همراهی دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sagharr ارسال شده در آذر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2015 سلام من میخوام ظاهر سایتمونو عوض کنم یا اینطوری بگم که میخوام ظاهر سایتمونو ویرایش کنم مثلا عکسارو عوض کنم عکسای اسلاید سایت رو عوض کنم اما پیدا نمیکنم که کجا ویرایش کنم ماژول ویرایش قب هم صب کردم اما نمیدونم کجا میره اگه میشه خواهشا در رابطه با این موضوع راهنمایی کنید و اینکه در رابطه با ماژولی که نصب میشه لطفا راهنمایی کنید که کجا قرار می گیره چطوری استفاده کنم ازش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 بخش های مختلف سایت به صورت ماژول هستندمیتونید به بخش ماژول ها - ماژول ها مراجعه کنید سپس در بخش جستجوی اون نام ماژول مورد نظر خودتون رو بنویسید تا براتون بیاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .