mahan-gallery.com ارسال شده در آذر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2015 سلام روز بخير خدمت دوستان خوب و زحمت كش اي پرستا من امروز اومد ماژول محصولات جديد رو از قسمت ماژول ها غير فعال كردم و دوبازه فعالش كردم اما فونتا بهم ريخته(تو عكس مشخص شده ) جالب اينجاس كه ماژول پرفروشترين هاروهم كه فعال كردم به همين صورته در صفحه اول آدرس سايت mahan-gallery.com ميشه لطفا بررسي كنيد ببينيد من چي كار كردم كه اينطوري شده ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 من که مشکلی در سایتتون نمیبینم احتمالا کش دارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahan-gallery.com ارسال شده در آذر 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 جناب مدير من كشف كردم مشكل از كجا ناشي ميشه من وقتي ماژول محصولات پرطرفدار خانگي (محبوب) رو فعال ميكنم ايم مشكل حل ميشه ولي وقتي اين ماژول رو برميدارم اين بهم ريختگي ايجاد ميشه . حالا بلا اجبار اين ماژول رو فعال كردم كه اين مشكل بوجود نياد ولي نميخوام ازين ماژول استفاده كنم ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 شاید با حذف نصب این ماژول مشکلتون حل بشه. تست کنید و اطلاع بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahan-gallery.com ارسال شده در آذر 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 خب جناب مدير عزيز من اين كارو كردم ماژول محصولات پرطرفدار در صفحه خانگي (محبوب) رو حذف كردم دوباره تو صفحه اولم فونت ها بهم ريخت بعد از اينكه نصب كردم مشكل حل شد وزماني كه غير فعالش كردم دوباره فونت ها بهم ريخت (و مجبور شدم دوباره فعالش كنم )ولي بعد با حذف و نصب دو تا ماژول ديگه(محصولات جديد و محصولات پرطرفدار) ديدم اين مشكل حل شد بعد از بررسي متوجه شدم اگه من در قسمت جايگذاري ماژول ها جايگاه header رو فعال كنم اين مشكل بوجود نمياد اما اگه اين جايگزاري رو حذف كنم اين مشكل بوجود مياد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .