mahan-gallery.com ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 سلام وقت بخير من ميخوام ستون ها (بلوك) هاي فوتر رو تغيير بدم كم و زياد كنم چطوري بايد اين كارو انجام بدم . اگر اين از طريق مديريت اين كار امكان پذير نيست فايل tpl مربوطه رو بفرماييد تا من از اونجا انجامش بدم ممنون از راهنمايي تون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 فوتر تشکیل شده از چندین ماژول هست. فایل اصلی فوتر در پوشه themes/yourtheme/footer.tpl قرار دارهگرچه قالب با قالب متفاوت هست اما قالب پیش فرض با css استایل داده اون بخش رو واکنش ها : sepehr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahan-gallery.com ارسال شده در آذر 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 دوست خوبم من از ورژن 1.6.0.14 و از قالب پيش فرض استفاده ميكنماين مسيري كه فرمودين وجود نداره ؟؟؟؟؟مورد بعد اينكه من اگه فايل مربوطه رو پيدا كنم ميتونم تو كدهاي css و بوت استرپش دست ببرم فقط لطفا فايل مقصد رو به من بگين ممنون ميشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در آذر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 دوست خوبم من از ورژن 1.6.0.14 و از قالب پيش فرض استفاده ميكنماين مسيري كه فرمودين وجود نداره ؟؟؟؟؟مورد بعد اينكه من اگه فايل مربوطه رو پيدا كنم ميتونم تو كدهاي css و بوت استرپش دست ببرم فقط لطفا فايل مقصد رو به من بگين ممنون ميشم اگر جمله وجود ندارتون سوالی نیستو اخباریه ، باید بگم چرا هستشفکر نمیکنم تو ورژن های دیگه حالت دیگه باشه ولی دقیقا برای ورژن شما با قالب پیشفرض ،، فایل فوتر توی این مسیر هستش /public_html/themes/default-bootstrap/footer.tpl البته اگر اون قسمتی که میخواید تغییر بدید مربوط به یه ماژول بشه باید فایل tpl رو داخل پوشه ماژول ها و فایل CSS رو داخل پوشه css پیدا کنید. واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahan-gallery.com ارسال شده در آذر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 بله صحبت شما كاملا درسته دوست خوبم ولي من دارم تو فوتر كد هايي رو ميبينم به اين صورت <section id="block_various_links_footer" class="footer-block col-xs-12 col-sm-2"><section class="footer-block col-xs-12 col-sm-2"><section id="block_contact_infos" class="footer-block col-xs-12 col-sm-4">ميخوام اين كد هارو دست كاري كنم تو اين فايل هستن اين كد ها بنظرتون اگه اينطوري چرا با تغييرشون من هيچ فرقي نميبينم تو قسمت ستون هاي فوتر؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .