naserali ارسال شده در آذر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2015 سلام و درود مشکلی که برام بوجود امده بدین نحوهمثلا شخص میاد ازسایت یک شکلات خریداری می کنه در حالت عادی که شخص یک عدد از محصول رو میخره سایت هزینه که من حساب کرده بودم رو اعمال میکنه مثلا 2500 تومانولی مشکل وقتی پیش میاد که طرف بیاد از یک محصول دو تا انتخاب کنه عثل سلیم حکم میکنه که هزینه پستی بشه 5000 تومانولی واسه سایت من میشه 3000 تومانیعنی فقط500 تومان اضافه میشهکه درست نیست اگر شخصی 200 عدد از یک محصول خریداری کنه که رسما قیمت ارسال رایگان میشهلطفا راه حلی بفرمایید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 تنظیمات حامل رو چک کنین و همینطور فیلد اولش رو که هزینه حمل رایگان می شود:در صورت... واکنش ها : naserali 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .