kala59 ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 در زمانی که خرید انجام میشه و مبلغ واریز میشه همچنان سبد خرید پره و خالی نمیشه و در قسمت مدیریت هم توی سفارشات دیده نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kala59 ارسال شده در آذر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 کسی راهنما نیست ما را؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 آدرس سایت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kala59 ارسال شده در آذر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 www.kala59.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 من که سفارش تستی انجام دادم با فیش بانکی و بعد از خرید سبد خالی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 احتمال داره سرعت پردازش هاست پایین بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
poria72 ارسال شده در آذر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 سلام بر همه.من یه مشکلی دارم، امیدوارم که کمکم کنید که حلش کنم.وقتی که میخوام یه محصول جدید وارد کنم و محصول جدیدم رو در حالت "بسته مصولات" قرار میدم، و به فرض 10 محصول در این بسته وارد میکنم، در قسمت توضیحات بیشتر محصول که برای کاربر نمایش داد میشه، فقط سه تا از محصولات این بسته نمایش داده میشه!ورژن پرستا شاپم 1.6 هستش و آدرس سایت هم:kalajan.ir و قالبم هم پیشفرض خود پرستاست.مشکل از کجاست؟مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kala59 ارسال شده در آذر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 من که سفارش تستی انجام دادم با فیش بانکی و بعد از خرید سبد خالی شد توی پرداخت انلاین وقتی پرداخت میکنی بعد از تایید زمانی که برمیگرده به سایتاگه امکانش هست یه محصول به صورت تست ۱۰۰۰ ریال هست گذاشتم ببینید مشکل از چیهعکس بعد از خرید رو بعد از بازگشت به سایت رو ضمیمه کردمتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
poria72 ارسال شده در آذر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2015 سلام بر همه.من یه مشکلی دارم، امیدوارم که کمکم کنید که حلش کنم.وقتی که میخوام یه محصول جدید وارد کنم و محصول جدیدم رو در حالت "بسته مصولات" قرار میدم، و به فرض 10 محصول در این بسته وارد میکنم، در قسمت توضیحات بیشتر محصول که برای کاربر نمایش داد میشه، فقط سه تا از محصولات این بسته نمایش داده میشه!ورژن پرستا شاپم 1.6 هستش و آدرس سایت هم:kalajan.ir و قالبم هم پیشفرض خود پرستاست.مشکل از کجاست؟مرسی لطفا جواب بدید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 بعد از پرداخت خطای jQuery دارید در سایت. از پشتیبان ماژول بانک باید راهنمایی بگیرید. از setTimeOut پس از پرداخت خطا میگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
poria72 ارسال شده در آذر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2015 سلام بر همه.من یه مشکلی دارم، امیدوارم که کمکم کنید که حلش کنم.وقتی که میخوام یه محصول جدید وارد کنم و محصول جدیدم رو در حالت "بسته مصولات" قرار میدم، و به فرض 10 محصول در این بسته وارد میکنم، در قسمت توضیحات بیشتر محصول که برای کاربر نمایش داد میشه، فقط سه تا از محصولات این بسته نمایش داده میشه!ورژن پرستا شاپم 1.6 هستش و آدرس سایت هم:kalajan.ir و قالبم هم پیشفرض خود پرستاست.مشکل از کجاست؟مرسیمدیران محترم لطفا یاری کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 ممکنه اون محصول موجود نیست و نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
poria72 ارسال شده در آذر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 ممکنه اون محصول موجود نیست و نشون نمیده ممنون که اهمیت دادید و جواب دادید.محصولات موجود هستن، اما فقط سه مورد نمایش داده میشه.شما میدونی باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 ممنون که اهمیت دادید و جواب دادید.محصولات موجود هستن، اما فقط سه مورد نمایش داده میشه.شما میدونی باید چیکار کنم؟خوب شما یه بار به ویرایش اون بسته برید و ببینید چندتا محصول توش هست ، بعضی وقتا محصول رو که ذخیره میکنید بعضی چیزا ذخیره نمیشن ، ادرس اون محصول رو هم بذارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
poria72 ارسال شده در آذر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2015 خوب شما یه بار به ویرایش اون بسته برید و ببینید چندتا محصول توش هست ، بعضی وقتا محصول رو که ذخیره میکنید بعضی چیزا ذخیره نمیشن ، ادرس اون محصول رو هم بذارین ظاهرا همه چیز درسته، اما همچنان تمام محصولات داخل بسته رو نشون نمیده!این آدرس بسته :بسته پیشنهادی کالاجان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .