mojtabasadatitabar ارسال شده در آذر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 با سلاممن یه مشکل دارم! سبد دی بی اس تم رو خریدم که مشکل محاسبه هزینه حمل رو حل کنم، همونطور که میدونین در سبد پرستا هم هزینه حمل رو میاره هم قیمت محصول، میخوام یه جوری هزینه حمل نمایش داده نشه تا در مراحل بعدی با سبد دی بی اس تم محاسبه و ارائه بشه! یا به عبارت ساده تر قسمت مشخص شده تو عکس حذف شه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آذر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2015 با سلاممن یه مشکل دارم! سبد دی بی اس تم رو خریدم که مشکل محاسبه هزینه حمل رو حل کنم، همونطور که میدونین در سبد پرستا هم هزینه حمل رو میاره هم قیمت محصول، میخوام یه جوری هزینه حمل نمایش داده نشه تا در مراحل بعدی با سبد دی بی اس تم محاسبه و ارائه بشه! یا به عبارت ساده تر قسمت مشخص شده تو عکس حذف شه!http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifuntitled.JPGمیتونید از بخش ترجمه ها اونو عوض کنید بومی سازی >ترجمه ها >اصلاح ترجمه ها میتونید ارسال رایگان رو عوض کنید یا پاک کنیدالبته راه های دیگه ای هم هست واکنش ها : mojtabasadatitabar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtabasadatitabar ارسال شده در آذر 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2015 میتونید از بخش ترجمه ها اونو عوض کنید بومی سازی >ترجمه ها >اصلاح ترجمه ها میتونید ارسال رایگان رو عوض کنید یا پاک کنیدالبته راه های دیگه ای هم هست http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifabcz.jpg آقا فدات! من رفتم بخش ترجمه گفت input_max_vars کمه با کلی در به دری و تیکت زدن به هاست و جواب ندادن اونا و سرچ کردن تو نت فایل php.ini رو تو دایکتوری ادمین ایجاد کردمو این کد هارو بهش اضافه کردم:suhosin.post.max_vars = 5500;suhosin.request.max_vars = 5500;max_input_vars = 5500;بالاخره قسمت ادیت ترجمه باز شد اما الان اصلاح که میکنم ذخیره میزنم ارور 404 میده!! این صفحه در دسترس نیستمتاسفانه آدرسی که وارد کردهاید دیگر در دسترس نمیباشد.لطفا کمک کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آذر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2015 آقا فدات! من رفتم بخش ترجمه گفت input_max_vars کمه با کلی در به دری و تیکت زدن به هاست و جواب ندادن اونا و سرچ کردن تو نت فایل php.ini رو تو دایکتوری ادمین ایجاد کردمو این کد هارو بهش اضافه کردم:suhosin.post.max_vars = 5500;suhosin.request.max_vars = 5500;max_input_vars = 5500;بالاخره قسمت ادیت ترجمه باز شد اما الان اصلاح که میکنم ذخیره میزنم ارور 404 میده!!این صفحه در دسترس نیستمتاسفانه آدرسی که وارد کردهاید دیگر در دسترس نمیباشد.لطفا کمک کنینمسیر زیر توی هاستو بریدpublic_html\modules\blockcart\translationsو فایل fa.php را ادیت کنید ترجمه سبد خرید هست(قبلش یک نمونه از فایلو نگه دار همیشه که اگه مشکلی پیش اومد برگردونی ولی حله 100% ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 یک راه ساده هم نصب پرستا روی لوکال و اعمال ترجمه ها هست سپس میتونید اون رو به هاست انتقال بدید (البته بعد از تغییر دستی ترجمه ها باید حافظه موقت رو هم پاک کنید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .