rayan ارسال شده در خرداد 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2012 سلام دوستان آيا در پرستا امكاني هست كه شخصي كه ميخواهد خريد كند مجبور نباشد از اول ثبت نام كند ؟ و خودمان آدرس ايميل و اسم را بگيريم و بعد آدرس گيرنده و تلفن و .....را بپرسد يعني به كاربر نگوييم كه بايد عضو شود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در خرداد 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2012 "امکان خرید کاربر مهمان" را فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در خرداد 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2012 سلام ممنون از پاسخ شمادر کدام قسمت این کار را می توانیم انجام دهیم"امکان خرید کاربر مهمان" را فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2012 مدیریت -> تنظیمات -> فعالسازی پرداخت مهمان: بله موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 ممنونولی وقتی من این امکان رو فعال میکنمباز هم مهمان نمیتونه پرداخت کنه و نشون میده(هیچ روش پرداختی وجود ندارد)مشکل از چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 از سربرگ ماژولها بخش "پرداختها و درگاه ها" باید یک ماژول پرداخت رو نصب کرده باشی. توی سایتت لوگوی ماژول پی لاین رو داری. اول از نصب بودنش مطمئن شو بعد از سربرگ "پرداخت" محدودیت ارز رو روی ریال و تومان بذار، محدیدیت گروه ها رو هم روی پیش فرض وو محدودیت کشور رو هم روی ایران.بعد ببین مشکلت حل شده یا نه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 نهباز هم همون مشکل رو دارمماژول برای کاربر ثبت نام شده درستهبرا مهمان مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj67 ارسال شده در آبان 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2015 ماژول برای کاربر ثبت نام شده درستهبرا مهمان مشکل داره من هم دقیقا همین مشکل رو دار همه چیز تا درسته تا کاربر مهمان روی پرداخت آنلاین کلیک میکنه به یک صفحه از فروشگاه خودم هدایت میشه که عنوانش هست تایید هویت لطفا اساتید راهنمایی کنید در تنظیمات پرداخت هم ،ارز روی ریال و پرداخت مهمان هم تیک دارد از ماژول پارس پال استفاده میکنم پشتیبانی پارسپال هم گفته مربوط به تنظیمات فروشگاهتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alizadeeh ارسال شده در خرداد 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 هیچ روش پرداختی وجود ندارد. هر مازول پرداختی بگین نصب کردم ولی موقع خرید هیچ روش پرداختی وجود ندارد. زاهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در خرداد 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2017 سلام میتونید تیکت بزنید و اطلاعاتتون رو ارسال کنید تا مشکلتون دقیق تر بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .