hyena ارسال شده در آذر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2015 سلامبنده prestashop_1.6.0.14_rtl_1.1 رو از سایت شما دانلود و نصب کردم.بعد از دو روز یه دفعه کنترل پنل خود به خود خارج شد.تا اومدم لاگین کنم نوشت یوزر یا پس اشتباهه.دوباره پرستاشاپو نصب کردم الان خودم دستی از سیستم خارج شدم بعد که خواستم لاگین کنم هیچ خطایی نداد و یوزر و پس درست بود ولی وارد کنترل پنل نشد و همون صفحه لاگین مونده بدون هیچ خطایی.فایل htacsess رو هم پاک کردم با همه مرورگرها هم امتحان کردم اما درست نشد.مشکل از کجاست دوستان؟یه سوال دیگه که امیدوارم به مسئولای سایتتون برنخوره...آیا ممکنه ورژن فارسی شده و بومی شده ای که من از سایتتون دانلود کردم جوری باشه که کسی اسکریپ ها تغییر رو داده باشه و از طریق تغییر اسکریپت ها اطلاعات کاربری رو هک بکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آذر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2015 من مدیر نیستم مثل شما کاربر ساده هستم وقتی شروع به کار کردم با پرستا چون سیستم پیشرفته ای بود گاهی فکر میکردم هک شدم .اما الان یاد گرفتم ورژنی که دانلود کردین موردی نداره شاید ناقص دانلود با نصب کردید گاهی هم مثلا زبان ویندوز فارسی بوده پسورد رو تایپ کردین .یا هاست مناسبی ندارین .شما کش مرورگر رو پاک کن کاملا بعد تست کن پرستاشاپ هم درست از روی اموزش نصب کنید.البته همیشه امکان هک شدن هست ولی مورد شما این نیست .موفق باشید دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 خیر نگران نباشید هک نشدید بخش سوالات متداول رو مطالعه کنید تا بتونید دیباگ رو روشن کنید (یا "دیباگ" رو در بخش جستجوی گوگلی سرچ کنید) پرستا تا زمانی که دیباگ خاموش باشه هیچ خطایی نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matrix3x ارسال شده در بهمن 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2015 دوستان من در لاگین شدن پرستا شاپ مشکل دارم ارور 500internal میده ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 سوالات متداول رو بخونید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .