robertnicjoo ارسال شده در آذر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 سلام،تنظیمات سرور من روی 8 مگابایت آپلود فایل است وقتی میخوام برای محصولات دانلودی فایل آپلود کنم نمیتونم! فایلهای من 6.11 و 7.41 مگابایت هستند. چطور این مشکل رو رفع کنم؟ پسوند فایلهای من zip هست آیا محدودیت در پسوند فایل وجود داره یا خیر؟ ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آذر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 سلام چ پیامی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
robertnicjoo ارسال شده در آذر 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2015 سلامچ پیامی میدهسلامپیغامی نمیده، کلی میچرخه بعد از مدت طولانی یا یک صفحه قرمز میاد یا یک صفحه با پیغام زمانی که به اینترنت متصل نیستی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
robertnicjoo ارسال شده در آذر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 دوستان کسی راهنمایی نداره؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 سلامممکنه از منوی تنظیمات >> عمومی محدودیت گذاشته باشیدیا اینکه دسترسی پوشه ها در هاست صحیح نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
robertnicjoo ارسال شده در آذر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 سلامممکنه از منوی تنظیمات >> عمومی محدودیت گذاشته باشیدیا اینکه دسترسی پوشه ها در هاست صحیح نیست موفق باشید میشه لطفا دقیق بگید کدوم قسمتش که بتونم بررسی کنم؟ توی قسمت Preferences - General که چیزی نبود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 برو به مدیریت >تنظیمات بعد فیلد بیشترین حجم برای محصولات دانلودری رو زیاد کن . پیش فرض 5 مگ هستش مثلا ببر 10 مگ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .