warface ارسال شده در خرداد 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2012 محصول بعد از اضافه شدن به سبد خرید و فشردن دکمه پرداخت از سبد حذف میشه.این اتفاق وقتی افتاد که htaccess به روز رسانی شد. یعنی تا قبل از این هیچ مشکل این چنینی وجود نداشت. ضمن این این مشکل همه گیر نیست به این معنی که در بعضی کامپیوتر ها (متعلق به افراد مختلف) این مشکل وجود داره و در بعضی نه. چه چیزی میتونه موجب این مشکل شده باشه؟حدس می زنید مشکل از کجا باشه؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در این مورد داره بتونه جواب بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2012 یکبار کامپایل رو فعال کنید، کش رو خاموش کنید، فایل htaccess رو دوباره ایجاد کنید، صفحه اصلی فروشگاهتون رو رفرش کنید و دوباره کامپایل و کش رو به حالت اول برگردونید. ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در خرداد 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2012 یکبار کامپایل رو فعال کنید، کش رو خاموش کنید، فایل htaccess رو دوباره ایجاد کنید، صفحه اصلی فروشگاهتون رو رفرش کنید و دوباره کامپایل و کش رو به حالت اول برگردونید. ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر؟ موفق باشیداین کار انجام شد اما نتیجه ای در بر نداشت. کاشکی هیچوقت htaccess رو به روز نمی کردم! اگر راه دیگه ای هم هست لطفا بگین. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2012 آدرس فروشگاهتون رو برای من ارسال کنید (پیغام خصوصی) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 با سلام تو سبد خرید قسمتی که + - برای اضافه کردن یا کسر محصول هست مشکل دارم و مشکل من اینکه وقتی + - رو میزنم مرورگر شروع می کنه به لود کردن ولی دیگه فروشگاه گیر می کنه order-opc.php ولی قبلا اینطوری نبود اصلا مرورگر شروع به لود کردن نمی کرد و همچنین کد تخفیف که میزنی بالا میاد سایت ولی قبلا مرورگر شروع به لود نمی کرد ولی الان شروع به لود کردن می کنه مشکل من از کجاست و چه طوری حل میشه با تشکر از دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 احتمالا تو قالب دستکاری کردین یا یه ماژولی نصب کردین که فایل جی کوئری داره ( مثلا بعضی اسلایدرها که معمولا این مشکل رو پدید میارن ) که باعث تداخل شده و ایجاد مشکل میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 تو قالب دست کاری نکردم ولی ماژول نصب کردم از کجا بدونم کدوم ماژول ایجاد می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 شما از چه قالبی استفاده میکنید؟تنظیمات ccc فعال هست یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 از قالب پیش فرض استفاده می کنم تظیمات ccc رو نمی دونم از کجا باید بدونم فعال هست یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2012 تنظیمات - کارایی ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 با سلام عکس رو پیوست کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 شما یا ماژول ناسازگار نصب کردید یا هاستتون ناسازگاره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 احتمال زیاد ماژول هست مشکلم چون قبلا مشکلی نداشتم البته به تازگی هاست حرفه ای گرفتم و انتقال دادم ولی از همون شرکت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در مرداد 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2012 سلام دوستان مشکل من همچنان باقی هست ماژول ها رو هم چک کردم چیزی پیدا نکردم راهنمایی کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مرداد 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2012 آدرس سایت رو بذارید تا حداقل خودمون تست کنیم ببینیم مشکل از چی می تونه باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در مرداد 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2012 www.aytakshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .