np.1400 ارسال شده در آذر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 سلام.من به همه ی این سایتهای واسطه پستی سر زدم ولی نفهمیدم که دقیقا چکار میکنن.آیا ما سفارش رو از مشتری میگیریم بعد تحویل این شرکتها میدیم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 سلامبله . این شرکتها بسته های شما رو به دست مشتری میرسونن موفق باشید واکنش ها : np.1400 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در آذر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2015 البته فک کنم تحویل شرکت نمیدیم!!اینا با پست قرار داد دارن پست از شما میگیره میده طرف ولی در بحث مالی طرف حساب شما شکرت واسطس.خود فروتل میگف خدمت پستی ما بدرد نمیخوره و مستقیم میتونی با خود پست قرارداد ببندی.ما بیشتر واسه بازاریابی خوبیم!!کارشناسش اینو میگف واکنش ها : asasoal و np.1400 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
np.1400 ارسال شده در آذر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2015 خب قرارداد با پست هزینه هاش چجوریه؟به کدامین سایت باید مراجعه کنیم؟از کدامین ماژول باید استفاده کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در آذر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2015 سالی 40-50 بیشتر نیس و باید بری اداره پست ماژول رو نمیدونم فکر کنم به صورت دستی باید اعداد بدی پرستا محاسبه کنه واکنش ها : np.1400 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .