hellbrain666 ارسال شده در آذر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 سلامدر بخش مدیریت محتوا یک صفحه ایجاد کرده و قصد دارم داخل اون صفحه یک اسکریت رو که بصورت html هست اضافه کنملطفا راهنمایی کندی چگونه میشه اینکار رو کرددر حالت عادی وقتی کد ها رو توی بخش "کد منبع" ویرایشگر قرار میدم ارور فیلد content نامعتبر است. میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2015 هر کد html یا اسکریپتی رو نمیشه در مدیریت محتوای پرستا گذاشت و محدودیت داره. باید به صورت ماژول اون اسکریپت رو پیاده کنید واکنش ها : hellbrain666 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hellbrain666 ارسال شده در آذر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2015 خب من یک صفحه لازم دارم که توش یک محاسبه کننده داشته باشه باید چطور این صفحه و ایجاد کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2015 باید ماژولش رو بدین بنویسن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .