تهرانی ارسال شده در آذر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 درود بنده قصد دارم قطعه کد Zopim را در بین تگ های <head> و </head> قرار دهم (طبق راهنمایی خود سایت) به صورتی که در تمامی صفحات وجود داشته باشد اما از محل قرار گیری این کد ها مطلع نیستم. لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 فکر میکنم ماژولش موجوده. ماژولش رو نصب کنید (جستجو کنید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در آذر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2015 درود جستجو انجام و ماژول مشاهده و دریافت شد. لطفا در صورت امکان در خصوص مکان تگ های مذکور نیز توضیحی مختصر بدهید که در آینده اگر به چنین موضوعی برخوردیم، مزاحم شما نشویم ... با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2015 این تگ ها در پوشه قالب شما هستند. یعنی پوشه themes/yourtheme که هر قالب از چندین فایل tpl تشکیل شده. در هر فایل tpl کدهای smarty قرار داره که تقریبا میشه گفت ترکیب html و دستورات smarty هستند. تگ head در فایل header.tpl قرار دارد واکنش ها : تهرانی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در آذر 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2015 تشکر دارم بابت پاسخگویی شما ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
avinbuy ارسال شده در مرداد 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2016 این تگ ها در پوشه قالب شما هستند. یعنی پوشه themes/yourtheme که هر قالب از چندین فایل tpl تشکیل شده. در هر فایل tpl کدهای smarty قرار داره که تقریبا میشه گفت ترکیب html و دستورات smarty هستند. تگ head در فایل header.tpl قرار داردسلام قالب من قالب پیش فرض هست توی cpanel من در قسمت file manager فقط پوشه ی tmp هست و یکی هست در پوشه public_html یه پوشه به نام tmp هست من برای نصب الکسا احتیاج به وارد کردن کدی در قسمت head دارم میشه کمکم کنید؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .