adminsystem ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 سلام برای محصولات مجازی یه فایل زیپ درست میکنم بعد موقع ایجاد محصول از بخش محصولات مجازی فایل زیپ رو آپلود میکنم حالا بعد هر دو سه ماه باید یه چند تا فایل دیگه به فایل زیپ اضافه کنم .تا جایی که من میدونم باید اون فایل زیپی که قبلا موقع ایجاد محصول آپلود کردیم رو پاک کنیم و باید فایل زیپ جدید رو دوباره آپلود کنم میشه کاری کرد که فایل زیپ قبلی سرجاش باشه و من فقط اون چند تا فایلی که بعد دو سه ماه باید به فایل زیپ اضافه کنم رو بدون حذف فایل زیپ قبلی به داخل اون فایل زیپ قبلی بریزم اگه بشه که خوب میشه چون من هر دو سه ماه لازمه فایل زیپ قبلی محصولاتم رو حذف کنم بعد داخل کامپیوتر اون چند تا فایل جدید رو به فایل زیپ اضافه کنم و دوباره فایل زیپ جدیدو به محصول مورد نظر آپلو کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 سلامخیر چنین امکانی وجود نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .