sIiiS ارسال شده در خرداد 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2012 با سلام خدمت همهدرخواست ماژول های زیر رو دارماز دوستان اگه کسی داره، لطف کنه بذاره تا ما هم استفاده کنیم tmheaderlinkstmcategoriespiscesslidertmspecialstmbestsellerstmfooterlinkstmbanner1tmbanner2tmbannerblock پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 دوست عزیز اینا ماژول نیست خیلی هاشون و بیشترشون هم مال نسخه 1.3 هستن و اکثرا تو قالب های تمپلیت مونستر به کار رفته اند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در خرداد 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 ماژول هستند دیگه، همگی توی فولدر modules قرار میگیرند و توی قسمت ماژول ها به کار میرنداکثرا هم مال ورژن 1.4 به بالا هستند چون توی قالب های اخیر قرار داده شده اند حالا اگه دارید بذارید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 دوست عزیز اینا همانطور که گفتم اکثرا تو قالبهای مونستر به کار میرن و تو نت به جز یکی دوتاشون که اونا هم با نسخه های اخیر سازگاری کمی دارند هیچکدومشون وجود ندارن واسه دانلود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 در فروم انگلیسی یک کاربر درخواست کرده بود که ماژول tmbannerblock چند زبانه بشه و همچنین ماژول اسلایدر من این ماژول ها رو چند زبانه کردم و در همون جا قرار دادم ادرس: http://www.prestashop.com/forums/topic/147990-jquery-pisces-slider-modification/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در خرداد 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 در فروم انگلیسی یک کاربر درخواست کرده بود که ماژول tmbannerblock چند زبانه بشه و همچنین ماژول اسلایدر من این ماژول ها رو چند زبانه کردم و در همون جا قرار دادم ادرس: http://www.prestashop.com/forums/topic/147990-jquery-pisces-slider-modification/ اول از همه خیلی ممنون که کمک کردی بعد میخواستم بپرسم چند زبانه کردن یعنی چی؟غیر از اینه که مثلا زبان های مختلف رو ساپورت می کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 یعنی برای هر زبان عکس هایی که کاربر مشاهده می کنه متفاوته (عکس های زبان های مختلف با هم فرق می کنه!) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در خرداد 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2012 دوستان فقط اگه کسی این دو تا رو داره بده، خیلی احتیاج دارم و واجبه! tmspecialstmbestsellers نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در خرداد 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2012 دوستان فقط اگه کسی این دو تا رو داره بده، خیلی احتیاج دارم و واجبه! tmspecialstmbestsellers میشه زحمت بکشین ماژول ها رو همینجا یا توی تاپیک جدا لینک بدین و معرفی کنین. ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .