adminsystem ارسال شده در دی 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 سلام من اگه بخوام عنوان بلوک شاخه ها و محصولات پرطرفدار و محصولات پرفروش رو عوض کنم باید از دکوم بخش ترجمه کنم اینا رو ؟لطفا مسیر دقیق تر بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 بومی سازی - ترجمه ها - ترجمه ماژول ها واکنش ها : adminsystem 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در دی 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 بومی سازی - ترجمه ها - ترجمه ماژول هاممنون ولی من داخل این مسیر اون بلوک ها رو پیدا نمیکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2015 دنبال سه ماژول blocknewproducts، homefeatured و blockbestsellers بگردید واکنش ها : adminsystem 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .