gama118 ارسال شده در دی 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 سلام ميخوام لوگوي يك سايت ديگر رو از طريق كد html كه به من داده رو تو فروشگاه قرار بدم چيكار بايد بكنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 قبل از ارسال پست جستجو کنید. از ماژول های بلوک html استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gama118 ارسال شده در دی 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 قبل از ارسال پست جستجو کنید. از ماژول های بلوک html استفاده کنیدشرمنده ولي من تو ماژول ها چيزي به نام بلوك html نمي بينم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2015 برای این که پست من رو با دقت نخوندیدعرص کردم خدمتتون "جستجو کنید"کافی بود توی سرچ انجمن مینوشتید ماژول بلوک html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gama118 ارسال شده در دی 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 برای این که پست من رو با دقت نخوندیدعرص کردم خدمتتون "جستجو کنید"کافی بود توی سرچ انجمن مینوشتید ماژول بلوک html دوست عزيزسرچ كردم چيزي پيدا نكردم كه متناسب با نسخه 1.16.14 باشه ، اگه زحمتي نيست يه لينك به من بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .