nima_motlagh ارسال شده در دی 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 سلام دوستانمن از یه قالب آماده استفاده کردم rtl و فارسی کردم الان مشکل تقویم دارم که توی قسمت های مختلف میلادی هستش ولی نیاز به تقویم شمسی دارملطفا راهنمایی کنین واکنش ها : nima_motlagh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_motlagh ارسال شده در دی 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 مرسی دوستان خوبم از جواب هاتون ... واکنش ها : nima_motlagh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 اگر از نسخه این انجمن استفاده کنید تقویمتون شمسی است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_motlagh ارسال شده در دی 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 دوست عزیز من گفتم از یه قالب دیگه استفاده کردم توی تیکت ها هم همین جواب دادینفقط سوال من اینه اینجا انجمن پرستاشاپ هستش یا انجمن نسخه پرستاشاپ شما؟؟؟من قبلا جوملا کار کردم وتوی انجمن ها به همدیگه کمک میکردیم کسی نمیگفت فقط ورژن مارو دانلود کنید و اگر از جای دیگه استفاده کردی مشکل خودتهبازم ممنون من مشکلم حل کردم واکنش ها : nima_motlagh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 دوست خوبم من گفتم چرا نسخه انجمن دیگری رو دانلود کردید؟ ببینید شمسی کردن تاریخ چیزی نیست که بخوام با یک خط به شما توضیح بدم! بنده عرض کردم خدمتتون اگر از نسخه انجمن ما استفاده کنید تاریخ شمسی در اون وجود داره ولی شما نسخه هر سایتی رو که دوست دارید استفاده کنیدجدای از اون این یک چیز کاملا طبیعی و مشخص هست که نسخه سایت هایی که حاصل زحمات ما رو فقط تغییر نام میدن و به اسم خودشون منتشر می کنند پشتیبانی نخواهیم کرد واکنش ها : nima_motlagh و digikadeh 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_motlagh ارسال شده در دی 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2015 دوست خوبم من گفتم چرا نسخه انجمن دیگری رو دانلود کردید؟ ببینید شمسی کردن تاریخ چیزی نیست که بخوام با یک خط به شما توضیح بدم! بنده عرض کردم خدمتتون اگر از نسخه انجمن ما استفاده کنید تاریخ شمسی در اون وجود داره ولی شما نسخه هر سایتی رو که دوست دارید استفاده کنیدجدای از اون این یک چیز کاملا طبیعی و مشخص هست که نسخه سایت هایی که حاصل زحمات ما رو فقط تغییر نام میدن و به اسم خودشون منتشر می کنند پشتیبانی نخواهیم کردجناب مدیر سلاممن منظور شما رو میفهمم و درک میکنم ولی من از انجمن دیگه ای نگرفتم اصلا نسخه فارسی استفاده نکردم که بخواد کپی شمارو برداره اینجام تنها انجمنی که اومدممن یه تم از یکی از سایتهای خارجی گرفتم rtl کردم و ترجمش کردم فقط مشکل تاریخ داشتم چون اولین بار بود از پرستاشاپ استفاده میکردم که اومدم توی انجمن بپرسم و انتظار نداشتم توی یک خط جواب بدید خواستم حتی هزینه زحمتی که میکشید رو بابت تاریخ بپردازمایشالا توی مشکلات بعدی مزاحم میشم باز واکنش ها : nima_motlagh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .