digikadeh ارسال شده در دی 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 شما با اضافه کردن این خط به فایل htaccess که در روت ( فایل های پرستاشاپ) قرار دارد دیگه موقع ترجمه به اروری بر نمی خورید .php_value max_input_vars 10000راحت ترجمه کنیدامیدوارم تکراری نباشه (اگه تکراری نبود دکمه پسندیدم هستش) واکنش ها : Fahime1992، s.e.mohammadi، ramtin2025 و 1 نفر دیگر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 سلامممنون از شماالبته این روش در از موارد جواب نمیده و مدیریت هاستینگ ها این توابع رو میندن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 سلامممنون از شماالبته این روش در از موارد جواب نمیده و مدیریت هاستینگ ها این توابع رو میندن موفق باشید درسته ممکنه کار نکنه برای همه اما الان برای من کار کرد و باز شد بخش ترجمه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadikamel ارسال شده در مرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2016 خطای 500 رخ میده :/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در مرداد 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2016 اگه خطای 500 میده از هاست بستن این تابع رو باید به هاستتون بگین دستی زیاد کنن راه دیگه ای نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در مرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2016 من این کارو انجام داده بودم پیشترها ولی به دلیل اینکه هاست این اجازه رو نمی داد کار نمی کرد. باید هاست سازگار باشه و از هر جایی نباید هاست گرفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .