nima bahari ارسال شده در دی 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2015 سلاممن نسخه 1.6 پرستارو نصب كردم.الان با يه سري مشكل مواجه شدم كه واقعا گيج و كلافه ام كرده.شايد كاراي پيش پا افتاده اي باشه ولي واقعا رفع اين مشكلات از توان و تخصص من خارجه.ممنون ميشم اگه از دوستامون بهم كمك كنن براي حل اين جريان( حتي هزينه اين زحمت رو هم به عهده ميگيرم ) آدرس سايت : WWW.KARINOWOOD.COM يه تعداد از اين مشكلات :1-نميتونم شماره تماس تو نوار اصلي رو اصلاح كنم2- بخش جستجو رو منتقل كنم به گوشه سمت چپ و يه تصوير به جاش اضافه كنم3-براي تغيير عكسهاي اسلايد شو گزينه homeslideرو پيدا نكردم( حدس ميزنم تو نصبش مشكلي وجود داره)4-نميتونم توضيحاتي رو كه بايد تو صفحه اصلي و بصورت درشت و خوانا باشه رو اضافه كنمو.....اگه كسي از دوستان تمايل به همكاري داشته باشه ممنون ميشم باهام تماس بگيره.رفع اين مشكلات واقعا براي من ضروريه0937447387609194473876نيما بهاري نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلام1 و 3 : در ماژولها جستجو کنید . این دو مورد از داخل ویرایش ماژول اصلاح میشوند2- نیاز به تخصص دارد4- ماژول home editorial رو فعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .