puzzelfix ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 با سلام محیط مدیریت سایت ما به حدی پایین اومده که برای باز کردن یک صفحه یا ویرایش محصول باید چندین دقیقه منتظر بمانیمبعد من از قالب الکترو مارکت استفاده میکنم با اینکه تو صفحه اصلیم چیزی ندارم ولی مشتریام میگن سرعتش خیلی کمهمن با سایت دیجی کالا مقایسه کردم دیجی کالا با نت من تو 2 ثانیه باز و سایت خود با نت خودم تو 35 ثانیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 وقتی سرعت یکدفعه پایین میاد چند حالت داره: 1. خرابی تو سایتتون ایجاد شده و منابع سرور رو درگیر کرده2. تحت حمله هکرها قرار گرفتید3. در سرور تغییری ایجاد شده4. ماژولی ممکنه نصب کرده باشید که ایجاد مشکل کرده5. اسکریپت نا مطمئنی نصب کردید6. کامپایل روی سایتتون روشنه و .... واکنش ها : digikadeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .