puzzelfix ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 با سلاممن یک سری ماژول پیش فرض دارم که نصبه ولی غیر فعالهایا با وجود غیر فعال بودنش تاثیری در سرعت سایت داره باید حذف نصب کنم یا حذف کاملممنون با ذکر دلیل توضیح دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2015 خیر تاثیری نمیذاره. غیر فعال که میکنید در سایت دیگه لود نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در دی 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2015 پس سرعت سایت من چرا اینقد پایینهدر تست سرعت سایت رو درجه کیفی F هستش همه چزمم برداشتم حتی اسلایدرمو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 باید بررسی بشه سایتتون. تعداد زیاد ماژول همیشه دلیل اصلی کندی سرعت نیست، خیلی عوامل دیگه مثل لود شدن لینکی از سایت دیگه، مشکلات سرور، خطاهای جی کوئری، حجیم بودن عکس ها، خاموش بودن کش و ... میتونه دلیل مشکل باشه واکنش ها : digikadeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .