shamea ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 سلام دوستاننمیدونم چی شده وقتی تو قسمت تنظیمات>قالب ها آردم و لوگوی قالبم رو عوض میکنم نمیشه و به جاش یه عکس علامت سوال میادعکسش رو ضمیمه میکنم ممنون میشم دوستان راهنمائیم کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 احتمالا مشکل از اسمشه. در همون تنظیمات - قالب ها آدرس عکس که داده رو بگیرید و اسمشو با فایل موجود در پوشه img سایت مقایسه کنید (احتمالا یک اسم بهم ریخته میبینید) و اسم درست رو بذارید روی فایل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shamea ارسال شده در دی 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2015 احتمالا مشکل از اسمشه. در همون تنظیمات - قالب ها آدرس عکس که داده رو بگیرید و اسمشو با فایل موجود در پوشه img سایت مقایسه کنید (احتمالا یک اسم بهم ریخته میبینید) و اسم درست رو بذارید روی فایل ببخشید متوجه نشدم باید چیکار کنم!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2015 به تنظیمات - قالب ها مراجعه کنیدروی عکس لوگو که به صورت علامت سوال شده راست کلیک کنید و save image رو بزنیدبه محلی که عکس رو ذخیره کردید مراجعه کرده و نام عکس رو کپی کنیدوارد هاست شده و به پوشه img مراجعه کنید و لوگو رو پیدا کنید (اسم بهم ریخته ای داره) و اسم اون رو با اسم فایلی که رو سیستمتون ذخیره کردید عوض کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .