reza67asgari ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 سلاممی خواستم بدونم که من برای امتحان سایت چند سفارش الکی دادم حالا می خواستم که آن ها را حذف کنم و در صفحه پیشخوان مدیریت نمایش داده نشودباید چه کار کنم؟ممنوناز لطف شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 امکان حذف جداگانه نیست. اما با استفاده از ماژول pscleaner میتونید کل محصولات و سفارش ها و ... فروشگاه رو پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در دی 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 امکان حذف جداگانه نیست. اما با استفاده از ماژول pscleaner میتونید کل محصولات و سفارش ها و ... فروشگاه رو پاک کنیداین ماژول را از کجا میتونم بگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 سلامبه صورت پیشفرض در پرستاشاپ هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در دی 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 سلامبه صورت پیشفرض در پرستاشاپ هست موفق باشیدچه کار کنم که کلا همه چی پاک بشه و دوباره خودم محصولات و ... را بارگذاری و تنظیم کنمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 در پست دوم توضیح دادم. ماژول pscleaner رو نصب کنید (در بخش ماژول های سایتتون در کادر جستجو بنویسید pscleaner) واکنش ها : MR.Data و Kenzo 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در دی 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2015 ماژول pscleaner را جستجو میکنم نمیارهقبلا میزدم میورددر قسمت ماژول ها می نویسمراهنمایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 احتمالا فیلترهای ماژول ها رو فعال کردیدفیلترها رو بذارید روی:نصب شده و نصب نشده - فعال و غیر فعال - نویسندگان: همه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در دی 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 احتمالا فیلترهای ماژول ها رو فعال کردیدفیلترها رو بذارید روی:نصب شده و نصب نشده - فعال و غیر فعال - نویسندگان: همهنه اصلا فیلتر نکردمهمین چیزی که گفتید(حالت پیش فرض که شامل همه چیز میشه هستش) قرار داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلامممکنه اشکال از اینترنتتون باشه ، با فیـلتر شکن تست کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .