moghimi ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 با سلام به دوستاناین تبلیغ رو که در عکس مشخص هست چه جوری می شه حذف کرد؟موقع باز کردن هیچ سایتی نمی یاد ولی موقع باز کردن داشبورد و سایت خودم می یادبا مرورگر گوشی هم می رم می یادhttp://s6.picofile.com/file/8216081600/tab.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehrab ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 وقت بخیرتبلیغ گفته شده متاسفانه مربوط به ویروس معروف به ویروس علی اکسپرس هستش که طبق تحقیقی که بنده کردم در رجیستری ویندوز میشینه. رو علامت آچار کلیک کنید و حذف به مدت یک هفته رو انتخاب کنید و هر هفته به همین صورت ادامه بدید.من تا این لحظه تمام راه ها رو برای حذفش انجام دادم که موفق نشدم اگر دوستان دیگه راهی پیدا کردند در اختیار باقی کاربرا قرار بدن.با احترام واکنش ها : moghimi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 خدا لعنتش کند برای من هم اومد راه حلی نداره یعنی ؟!! این نرم افزار رو امتحان کنید http://p30download.com/fa/entry/49337/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 وقت بخیرتبلیغ گفته شده متاسفانه مربوط به ویروس معروف به ویروس علی اکسپرس هستش که طبق تحقیقی که بنده کردم در رجیستری ویندوز میشینه. رو علامت آچار کلیک کنید و حذف به مدت یک هفته رو انتخاب کنید و هر هفته به همین صورت ادامه بدید.من تا این لحظه تمام راه ها رو برای حذفش انجام دادم که موفق نشدم اگر دوستان دیگه راهی پیدا کردند در اختیار باقی کاربرا قرار بدن.با احترامممنون از شمایه ذره دقیقتر آدرس می دین حذفش کنمآچار کنترل پنل مظورتون هست؟ Administrative Tools نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehrab ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 انتهای تبلیغ کنار ضربدر عکس یک آچار هست رو اون کلیک کنید اگر کادر کوچیک باز شد که حذف به مدت یک هفته رو انتخاب کنید, اگر کادر بزرگ باز شد از اون کادر close رو انتخاب کنید و حذف به مدت یک هفته رو انتخاب کنید. واکنش ها : moghimi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 این تبلغات رو نمی شه با افزونه فایرفاکس مثل blokads یا مشابه این حذف کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
np.1400 ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 این تبلیغ روی دی ان اس سرور سایت میشینه و به مرورگر ربطی نداره.خود مدیران سرور ها به فکر هستن. با ویروس طرف اعتبار کسب میکنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .