emad.b ارسال شده در دی 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2015 سلامبنده میخواستم قبل از انجام این کار بپرسم که آیا اگر من کشور ها و استان ها رو پاک کنم و به جای آن استان ها و شهر ها رو ثبت کنم مشکلی پیش میاد ؟لطفا واسم توضیح میدیدو اگر راهکاری واسه سریع تر انجام دادنش در نظر دارید ممنون میشم ، لطف میکنید واکنش ها : emad.b 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emad.b ارسال شده در دی 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 واقعا کسی نمیتونه کمک کنه ؟ واکنش ها : emad.b 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلامهدفتون از این کار چیه ؟ واکنش ها : emad.b 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emad.b ارسال شده در دی 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلامهدفتون از این کار چیه ؟میخوام طبق استان ها و شهر های ایران آدرس ها ذخیره بشنیعنی تمامی استان ها رو ثبت کنم و بعد برای هر کدام شهر های مربوط به خودش رامثل دیجی کالا و همه وبسایت های ایرانی واکنش ها : emad.b 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 سلامبرای این کار ماژول رایگان "شهرهای ایران" در انجمن هست. دانلود و نصب کنید موفق باشید واکنش ها : emad.b 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emad.b ارسال شده در دی 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 سلامبرای این کار ماژول رایگان "شهرهای ایران" در انجمن هست. دانلود و نصب کنید موفق باشید جناب متشکرم که پاسخ مشکلات منو میدینممنونم ازتونجناب من هرچی میگردم پیدا نمیکنم ماژول شهرها روتنها چیزی که مربوط به شهر و اینجور چیزا پیدا کردم این است :http://ipresta.ir/carrying-and-transporting-modules/233-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1.html واکنش ها : emad.b 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 سلامدر کادر جستجوی گوگلی انجمن بنویسید " ماژول شهرهای ایران" موفق باشید واکنش ها : emad.b 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marrapin ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 سلامبرای این کار ماژول رایگان "شهرهای ایران" در انجمن هست. دانلود و نصب کنید موفق باشیدسلاممن هم سوال دوستم دوباره می پرسماگر بخوام تمام کشورها رو پاک کنم و به جاش استان ها رو بنویسم و به جای استانها شهرها رو بنویسم مشکلی به وجو میاد یا نهجواب دوستمون دادید که ماژول رایگان شهرهای ایران هست.ولی این ماژول هم ی سری ایراد داره و به همه قالب ها سازگار نیست و اگر هم باشه بیشتر برای مشتری خوبه ولی هیچ تاثیری توی امار مدیریت ندارهمثلا وقتی توی لیست سفارشات رو میبینی همه مشتری ها زده از*** ایران ***ولی اگر بشه به جای کشور ،استانها رو ذخیره کرد توی مدیرت هم دیگه از کشور ایران خبری نیست و هر مشتری از هر استانی باشه راحت لیست میشه و خیلی بدرد می خورهممنون واکنش ها : helenoftroy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .