np.1400 ارسال شده در دی 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2015 سلام.ماژول مدیریت محتوا رو دارم که چندتا صفحه هم به صورت پیشفرض دارهولی نمیدونم این صفحات ایجاد شده کجا نمایش داده میشن.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 قبل از ارسال پست جستجو کنید لطفاتنظیمات - مدیریت محتوا واکنش ها : np.1400 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
np.1400 ارسال شده در دی 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 نهمن محتوی اضافه کردمولی نمیدونم تو کدوم صفحه نمایش داده میشهیعنی url ای که وارد کردم رو ادامه ی آدرس سایت وارد میکنم ولی میره صفحه 404ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلامصفحه درباره ما و قوانین که از قبل موجود هستند را بررسی کنید ، لینک جدید هم مشابه خواهد بود موفق باشید واکنش ها : np.1400 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .