hamid_dp ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 با سلام و خسته نباشیدبه جمیع دوستاران پرستا سوالی دیگه ، این مدیریت پیشرفته موجودی دقیقا کجاست ، 2 ساعته دارم دونه دونه لینک های مدیریت پرستا رو نگاه می کنم ، چشام داره در میاد ، گفتم بگردم خودم پیدا کنم که بازم مزاحم شما دوستان شدم.می خوام محصولاتم رو به صورت موجودی پیشرفته با انبار ها انجام بدم ولی گزینه ی فعال کردنش رو پیدا نمی کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید ، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 با سلام و خسته نباشیدبه جمیع دوستاران پرستا سوالی دیگه ، این مدیریت پیشرفته موجودی دقیقا کجاست ، 2 ساعته دارم دونه دونه لینک های مدیریت پرستا رو نگاه می کنم ، چشام داره در میاد ، گفتم بگردم خودم پیدا کنم که بازم مزاحم شما دوستان شدم.می خوام محصولاتم رو به صورت موجودی پیشرفته با انبار ها انجام بدم ولی گزینه ی فعال کردنش رو پیدا نمی کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید ، تنظیمات >> محصول ها >> موجودی محصولاتگزینه فعال کردن مدیریت موجودی پیشرفته فعال کنید بعدش توی منوی اصلی موجودی اضافه میشه از اونجا تنظیمات رو انجام بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در دی 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2015 تنظیمات >> محصول ها >> موجودی محصولاتگزینه فعال کردن مدیریت موجودی پیشرفته فعال کنید بعدش توی منوی اصلی موجودی اضافه میشه از اونجا تنظیمات رو انجام بدینآقا باور می کنید 20 دفعه اینجا رو گشته بودم !!!! یعنی واقعا شب کوری گرفته بودم اینو ندیدم ، واقعا ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در مرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 سلام من از نسخه 1.6.1.2 استفاده میکنمانبار رو می سازمبعد وقتی روی محصول می خوام افزایش موجودی انجام بدم در قسمت انبار , انباری رو که ساختم هیچی نمیاره تا من انتخاب کنم.در نسخه 1.6.1.5 این مشکل وجود نداشت.میشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sevak.tahmasian ارسال شده در آذر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2016 منم همین مشکلو دارم، انبار رو درست میکنم اما تو صفحه مدیریت موجودی انبار ساخته شده رو نمیاره تو لیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2016 این مشکلات رو باید درخواست بررسی فنی بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .