hamid_dp ارسال شده در دی 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2015 با سلام و خدا قوتمی خواستم ببینم توی قالب الکترو مارکت مخصوصا در صفحه اصلی اصلا از heading ها سر جای خودش استفاده نشده است و اصلا چیزی به نام "h1" توی نوشته ها وجود نداره ، کسی هست بگه که چطوری میشه H1 وارد کرد؟؟؟ توی صفحه اصلی می خوام. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2015 با سلام و خدا قوتمی خواستم ببینم توی قالب الکترو مارکت مخصوصا در صفحه اصلی اصلا از heading ها سر جای خودش استفاده نشده است و اصلا چیزی به نام "h1" توی نوشته ها وجود نداره ، کسی هست بگه که چطوری میشه H1 وارد کرد؟؟؟ توی صفحه اصلی می خوام. ممنون بر اساس سئو بهتر هست که توی هر صفحه یک تیتر h1 وجود داشته باشه اینکه h1 وجود نداره شما تیتر h1 رو خودتون با توجه به موضوع اون صفحه وارد کنیدمثلا من تیتر h1 خودم رو توی قسمت سربرگ ها در صفحه اصلی وارد کردم . اگه درست منظور شما رو فهمیده باشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 لطفا مسائل مربوط به هر قالب رو در تاپیک همون قالب مطرح کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 موضوع به حذفیات منتقل شد و به زودی حذف می شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده