mahdisakhavat ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 سلام. در ویرایش محصول در نوار سبز بالا لینک نسخه برداری محصول من کار نمیکنه مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در دی 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 مدیران محترم من تا حالا 4 تا سوال پرسیدم ولی کسی جواب نداده ....لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 سلام. در ویرایش محصول در نوار سبز بالا لینک نسخه برداری محصول من کار نمیکنه مشکل از کجاست؟ کار نسخه برداری کپی کردن از محصول هست برای محصولات مشابهشما قبل از اینکه ویرایش کنید محصولو کنار اون یه علامت رو به پایین هست (همونجایی که محصولو میشه حذف کرد) از اونجا روی نسخه برداری بزنید ببینید یک محصول اضافه میشه با همون نام و مشخصات ؟؟ضمنا مرورگر رو عوض کنید امتحان کنید معمولا با کروم بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در دی 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 پیغام: خطایی هنگام ساخت شئ رخ داد. رو نشون میده محصولم کپی میکنه. وقتی میرم عکس بزارم این خطا رو میده :444.jpg : خطایی هنگام ساخت تصویر اضافی رخ داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در دی 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 تعداد عکسها رو 0 نشون میده بعد از اینکه عکس رو انتخاب کردم و آپلود کردم خطای :444.jpg : خطایی هنگام ساخت تصویر اضافی رخ داد.رو نشون میده و تعداد عکسها رو 1 نشون میده ولی عکسی رو در لیست عکسها نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 سلامدیباگ رو روشن کنید شاید پیغام بهتری بهتون بدهبدون بررسی نمیشه در این مورد نظر داد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در دی 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 مشکل حذف رو حل کردم ولی وقتی عکس اضافه می کنم این خطای دیباگ رو داره:JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در دی 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 هنگام نسخه برداری هم این خطا رو میدهDuplicate entry '0-1-1' for key 'id_product' INSERT INTO `ps_image_shop` (`id_image`, `cover`, `id_shop`) VALUES ('1446', '1', '1')مشکل اینه که وقتی نسخه برداری میکنه مقدار id_product رو 0 میده.مشکل رو چطور حل کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .