arsalanm ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 سلام بلوک محصولات جدید رو در خانه زیره محصولات محبوب بود منظورم ساید بار نیستا center رو میگم با ویرایش زنده زدم حذف شد حالا چطور برگردونم؟ واکنش ها : arsalanm 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 سلاماز بخش "ماژول>>جایگاهها" ماژول رو به هوک displayHome اضافه کنید موفق باشید واکنش ها : اکبر مقدم و jafar1374 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در بهمن 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 رامتین خان با این ابزار واقعا مشکل دارم چطوری میشه این کار رو کرد میشه بیشتر توضیح دهید من دو ساله با این ابزار مشکل دارم و هنوز چیزی ازش سر در نیاوردم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .