film2serial ارسال شده در دی 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2015 با سلام خدمت دوستان ایا کسی هست که بدونه چطور باید سی پنل رو اضافات رو پاک کرد که میزان رم در سی پنل کاهش پیدا کنه الان هاست بنده سایت رو بسته و میگن حجم رم استفاده ی شما از 1 گیگ که داشتین بیشتر بوده و امکان اضافه کردن رم هم به این سرویس نیست و باید این پنل رو عوض کنید و هاست مجازی بگیرین بنده هاستم تجاریه و یکساله ست راضیم هستم الان هم گفتن پنل رو دسترسی میدن که بتونم میزانه رم رو کاهش بدم حالا پلاگین اضافه نمیدونم محصولی چیزی باید حذف کنم متوجه نمیشم لطفا کمک کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad139400 ارسال شده در مرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2016 سلام.سایت من در مورد کنکور سراسری و مشاوره هستش.category های مختلف مشاوره ،شرایط امریه ، مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته در اون وجود داره.بازدید سایت هم بالاست.چه هاستی استفاده بکنم بهتره؟آیا پر شدن سریع هاست به شرکت ارائه دهنده هم بستگی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .