edi01 ارسال شده در دی 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2015 سلام دوستانمن یه مشکلی دارم با ویرایش سفارش. مثلا مشتری تعداد کالارو اشتباه زده و سفارش رو ثبت کرده.وقتی پرداخت آنلاین انجام شده باشه گزینه ادیت در قسمت محصولات سفارش مشتری هست که هم میشه تعداد رو تغییر داد هم حذف یا اد کرد.اما وقتی پرداخت در محل یا همون COD (ماژول دیفالت خود پرستا) رو انتخاب میکنه . گزینه ادیت تو سفارش نمایش داده نمیشه و هیچ چیز رو نمیشه تغییر داد.آیا امکان اضافه کردن ادیت سفارش یرای پرداخت در محل وجود داره؟ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن واکنش ها : aliris 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliris ارسال شده در فروردین 4، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2018 من هم همین مشکل رو دارم . کسی راهکاری نداره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 5، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2018 سلام به زودی آموزشی برای این مورد در بلاگ اضافه میکنیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .