ahmadi ارسال شده در دی 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2015 با سلام در مورد اینکه من اینماد را در صفحه نخست در قالب لئو تم نشان دهم مشکل دارم و می خوام که به صورت شناور در صفحه اول نمایش داده شود در انجمن در این مورد خودندم ولی نتونستم موارد دیگه ذکر شده بود ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2015 برای قالب های لئو میتونید از سایت دی بی اس راهنمایی بگیرید واکنش ها : ahmadi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi ارسال شده در دی 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2015 با كمی کار کردن در تنظیمات تونستم درست کنم کلا قالب لئو تم در صفحه اول 2 ستونه می شده من خبر نداشتنم و الان درست شد ولی نه به طورت شناور ولی همین هم خوبه مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .