pezhman ارسال شده در دی 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2015 با سلامدوستان بنده پرستای 1.6.0.1 خود را به هاست جدید انتقال دادم - فول بکاپ گرفتم و بروی هاست جدید آپلود کردم - دامین فرقی نکرده - لطفا راهنمایی بفرمایید تنظیماتی خاصی لازم است برای پرستا ؟ - ایرور 403 میاره ForbiddenAccess to this resource on the server is denied! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2015 با سلامدوستان بنده پرستای 1.6.0.1 خود را به هاست جدید انتقال دادم - فول بکاپ گرفتم و بروی هاست جدید آپلود کردم - دامین فرقی نکرده - لطفا راهنمایی بفرمایید تنظیماتی خاصی لازم است برای پرستا ؟ - ایرور 403 میاره ForbiddenAccess to this resource on the server is denied! نوع هاست قبلی و فعلی یکی بوده ؟فایل htacces رو از روت پاک کنید بعدش به سئو و url برید و ذخیره بزنید.مشکل از هاست شماست تماس بگیرید ارور رو بگید به پشتیبانی هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آذر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2016 سلاممن اطلاعات از یک هاست منتقل کردم به هاست جدید اما ارور زیر میدهLink to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 اتصال دیتابیس رو بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 اتصال دیتابیس رو بررسی کنید چطور باید این کارو کنم؟به غیر از config/settings.inc.phpاین فایل جایی دیگری اتصال به دیتابیس وجود دارد که باید تغییر دهم.؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 سلام من انتقال اطلاعات از یک هاست به هاست دیگر انجام دادمبا ارور زیر بعد از تغییر دامنه روبه رو شدمSite error: the file icategoryproducts.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.6.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 به هاست تیکن بزنید درخواست نصب ioncube_loader اخرین ورژن بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آذر 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2016 به هاست تیکن بزنید درخواست نصب ioncube_loader اخرین ورژن بدید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .