MR.Data ارسال شده در دی 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2015 سلام خدمت دوستان من کلی توی نت گشتم، همین انجمن رو هم گشتم، ولی نتونستم جواب سوالمو پیدا کنم. همش درباره راست چین کردن بود چجوری می تونم قالب پرستاشاپ رو فارسی کنم ؟ ( در صورتی که از قبل RTL کرده باشم) لطفا واضح توضیح بدین . نسخه پرستاشاپ: 1.6.1.0 ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2015 اگر راستچین سازی رو انجام دادین مرحله فارسی سازی از بخش: بومی سازی - ترجمه هاامکان پذیره. ترجمه قالب و ماژول ها رو میتونید از اینجا انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
banehir ارسال شده در بهمن 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 سلام کسی را سراغ دارید که یه قالبو برای من ترجمه کنه؟؟؟یه قالب خریدم که میخوام ترجمه ش کنم و اگه کسی بدونه هم برام ترجمه کنه هم یادم بده که خیلی عالیههزینه هم هر چند باشه میپردازمposhakantalia.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 سلامراه ترجمه رو در پست قبلی گفتند. به همون منو برید و ترجمه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .