jack ارسال شده در دی 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2015 با سلامقصد خرید قالب خارجی که rtl ساپورت میکند را دارم آیا بعد از خرید باید شخصا کلا قالب رو ترجمه کنم !و یک سوال دیگه برفرض قالب رو کاملا ترجمه کردم آیا در آینده ورژن جدید قالب انتشار پیدا کنه باید چیکار کنم ! تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در دی 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2015 می تونید بدین براتون ترجمه کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2015 دوستان خوبم توجه کنید قالب های خارجی که RTL ساپورت میکنند و یا بعضی ترجمه فارسی نیز همراه دارند! اغلب:1. راستچین سازی استاندارد نیست و بطور کامل سایت راستچین نمیباشد2. ترجمه ها معمولا با گوگل ترنسلیت انجام میشوند و ترجمه های صحیحی نیستند برای بومی سازی قالب باید:1. اون رو راست چین کنید (به طور کامل و صحیح)2. بخش کاربری و ماژول های همراه با قالب و همچنین ماژول های پیش فرض شخصی سازی شده ی قالب رو ترجمه کنید3. فونت رو اصلاح کنید4. مشکل یابی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2015 دوستان خوبم توجه کنید قالب های خارجی که RTL ساپورت میکنند و یا بعضی ترجمه فارسی نیز همراه دارند! اغلب:1. راستچین سازی استاندارد نیست و بطور کامل سایت راستچین نمیباشد2. ترجمه ها معمولا با گوگل ترنسلیت انجام میشوند و ترجمه های صحیحی نیستند برای بومی سازی قالب باید:1. اون رو راست چین کنید (به طور کامل و صحیح)2. بخش کاربری و ماژول های همراه با قالب و همچنین ماژول های پیش فرض شخصی سازی شده ی قالب رو ترجمه کنید3. فونت رو اصلاح کنید4. مشکل یابی کنید زمانی که آپدیت میاد باید راستچین سازی ها دوباره اعمال شوند + ممکنه نیاز باشه عبارت های جدیدی رو ترجمه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .