Taghi ارسال شده در دی 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2015 سلامبنده کاربر جدید هستم، رو لوکال دارم تست میکنم پرستاشاپو که از همین سایت دانلود کردمالان مشکلم اینه که من وقتی رو گزینه ماژولها کلیک میکنم و صفحه لیست ماژولها باز میشه ، هیچکدوم از لینکها کار نمیکننمثلاً وقتی روی آمار کاتالوگ کلیک میکنم ، آدرس صفحه عوض میشه به این آدرس localhost/prestashop/admin/index.php?controller=AdminModules&token=833768447046852c19ede71151ca36e2&anchor=Statscatalog و یه لود اتفاق میفته ، ولی همون صفحه قبلی میاد. ضمنا (این ربطی به مشکل بالایی نداره)، من یه فیلم آموزشی میدیدم ، یه گزینه تو نسخه انگلیسی هست به نام theme configurator ولی تو فارسی پیداش نمیکنم.ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2015 سلامبنده کاربر جدید هستم، رو لوکال دارم تست میکنم پرستاشاپو که از همین سایت دانلود کردمالان مشکلم اینه که من وقتی رو گزینه ماژولها کلیک میکنم و صفحه لیست ماژولها باز میشه ، هیچکدوم از لینکها کار نمیکننمثلاً وقتی روی آمار کاتالوگ کلیک میکنم ، آدرس صفحه عوض میشه به این آدرس localhost/prestashop/admin/index.php?controller=AdminModules&token=833768447046852c19ede71151ca36e2&anchor=Statscatalog و یه لود اتفاق میفته ، ولی همون صفحه قبلی میاد. ضمنا (این ربطی به مشکل بالایی نداره)، من یه فیلم آموزشی میدیدم ، یه گزینه تو نسخه انگلیسی هست به نام theme configurator ولی تو فارسی پیداش نمیکنم.ممنون. 1.با چنتا مرورگر هم امتحان کنید ترجیحا کروماگه براتون مشکلی نیست پرستاشاپو توی فولدری نریزین توی روت اصلی بریزید که آدرس بشه مثلا localhost/admin423و اینکه پرستا فولدر admin رو عوض میکنه موقع نصب اما گویا واسه شما عوض نشده چک کنید اروری نگیرین موقع نصب کامل نصب کنیدبا چنتا مرورگر هم امتحان کنید ترجیحا کروم2. اسم ماژول فکر میکنم پیکربندی قالب هستو اینکه این مشکلاتی که نوشتین مربوط به مشکلات مدیریت هست نه ماژول هادر جای اشتباهی مطرح کردین مشکلات یا مدیریت (admin پرستاشاپ www.example.com/admin)یا بخش کاربری (همون سایتی هست که مشتری میبینه www.example.com)یا ماژول (بخشی که توی پیکر بندی ماژول مشکلی هست )موفق باشید واکنش ها : Taghi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Taghi ارسال شده در دی 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2015 با کروم هم امتحان کردم ، هیچ فرقی نداره.گزینه پیکر بندی قالب یا چیزی شبیه به اون هم ندارم .ببخشید اگه تاپیک اشتباهه. مدیر محترم منتقلش کنه با عرض معذرت بیشتر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2015 با کروم هم امتحان کردم ، هیچ فرقی نداره.گزینه پیکر بندی قالب یا چیزی شبیه به اون هم ندارم .ببخشید اگه تاپیک اشتباهه. مدیر محترم منتقلش کنه با عرض معذرت بیشتر. پرستاشاپو ناقص دانلود یا نصب کردین مجدد دانلود و نصب کنید واکنش ها : Taghi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Taghi ارسال شده در دی 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 متاسفانه مشکل من حل نشد. لیست کارهایی که انجام دادم:دانلود و استفاده از آخرین ورژن ومپدانلود و استفاده از آخرین ورژن زمپدانلود و نصب مجدد پرستاشاپ از این سایتدانلود و نصب پرستاشاپ انگلیسی سایت اصلیدانلود و نصب پرستاشاپ فارسی سایت همسایهاستفاده از مرورگرهای کروم ، فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر تو هیچکدوم مشکل من حل نشد. اساساً کوچکترین تغییری نداشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در دی 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 متاسفانه مشکل من حل نشد. لیست کارهایی که انجام دادم:دانلود و استفاده از آخرین ورژن ومپدانلود و استفاده از آخرین ورژن زمپدانلود و نصب مجدد پرستاشاپ از این سایتدانلود و نصب پرستاشاپ انگلیسی سایت اصلیدانلود و نصب پرستاشاپ فارسی سایت همسایهاستفاده از مرورگرهای کروم ، فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر تو هیچکدوم مشکل من حل نشد. اساساً کوچکترین تغییری نداشت.تا جایی که میدونم روی لوکال اونم با ومپ ion cube نصب نیست باید دستی نصب کنی ویدئو داره تو سایت ها یوت.... سرچ کنی هست . مطمئن شو ومپ کامل استارت بشه اگه نتونستین بگین .توصیه میکنم روی هاست واقعی تست کنی یا هاست رایگان یا هاست ارزان ضمنا نصب ومپ و زمپ باهم روی یک سیستم فکر کنم تداخل ایجاد میکنه یکیش رو امتحان کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 روی اسم ماژول ها نمیشه کلیک کردبنابراین حدس من اینه که شما دارید روی لیست ارتقای ماژول ها کلیک میکنید.برای پیدا کردن ماژول باید از کادر جستجوی کوچک در صفحه ماژول استفاده کنیداگر مشکل همچنان باقی هست تصویری از جایی که روش کلیک میکنید اینجا بذارین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .