B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 با سلام مجدد و تشکر از سرعت پاسخ دهیدر مورد سؤال 1 و 2- آیا امکانش هست که این قابلیت یعنی نمایش محصولات شاخه های گوناگون در کنار هم بصورت اختصاصی برایم نوشته شود؟ و چه مقدار هزینه دارد؟ چون اگر شاخه بندیها متفاوت باشد برایم مهم است که همه محصولات جدیدی که به تازگی اضافه شده اند یکجا برای خریدار به نمایش درآید.و دیگر اینکه در صورتیکه تعداد شاخه های محصولات فروشگاه زیاد و متفاوت باشه مثلا فروشگاه چند منظوره باشه و فقط مختص مثلا محصولات دیجیتال نباشه، محدودیتی در تعداد شاخه های قابل نمایش توسط ماژول محصولات شاخه ها در صفحه اصلی هست یا نه؟با سپاسبله میشه ، تیکت بزنید براتون ماژول نوشته میشه . محدودیت در تعداد شاخه ها وجود نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 آپدیت شماره 1.2 قالب پرواز منتشر گردیدتاریخ 20 دی ماه 94رفع محدودیت عدم پشتیبانی منوی افقی از زیر منوهای بیشتر از 7 عددرفع مشکل خارج شدن عکس از کادر منوی افقی بالای سایتبهینه سازی ظاهری صفحه مقایسه محصولاترفع مشکل نمایش ندادن دکمه های اشتراک گذاری در صورت نبود توضیحات کوتاه در صفحه محصولرفع مشکل نمایش ندادن بخشی از دکمه های جابجایی اسلایدربهینه سازی سایز فونت ماژول بلوک محتوای دلخواه در ستون های راست و چپآپدیت آیکون های فونتی Font-Awesome به آخرین نسخهرفع مشکل برعکس بودن علامت فلش دکمه های قالببهینه سازی صفحه سبد خرید در حالت 5 مرحله ایرفع باگ عدم نمایش دکمه های - + و حذف محصول در سبد خریدتغییر ترجمه برخی عبارات دکمه ها در مراحل خرید برای راحتی و درک بهتر مشتریرفع مشکل ترجمه در ماژول خبرنامهرفع مشکلات جزئی در input و radio button های قالبو چند مورد جزئی دیگرمشتریان عزیزی که این قالب را ازبازارچه خریداری کرده اند ، کافیست به حساب کاربری / تاریخچه سفارشات مراجعه و قالب را دانلود نمایند، فایل دانلود شده شامل موارد زیر است : فایل اصلی قالب ، آپدیت شده به آخرین نسخه ( برای زمانی که از ابتدا بخواهید قالب را نصب کنید ) فایل آپدیت به نسخه 1.2 ( صرفا برای آپدیت قالب فعلی فروشگاه شما به نسخه 1.2 ) راهنمای آپدیت به نسخه 1.2 و فایل های راهنمای کار با قالب و پی اس دی و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smlmoghaddam ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 سلامقسمت بلوک محتوای دلخواه ( قالب پرواز ) فقط فعالسازی و غیر فعالسازی و.. هستمیخوام تغییرات بدم ولی گزینه پیکربندی براش نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 20، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 سلامقسمت بلوک محتوای دلخواه ( قالب پرواز ) فقط فعالسازی و غیر فعالسازی و.. هستمیخوام تغییرات بدم ولی گزینه پیکربندی براش نیست؟راهنمای قالب رو مطالعه فرمایید ( با دقت )پیکربندی این ماژول در منوی تنظیمات هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msna68 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 سلام و خسته نباشیدمن از قالب پرواز استفاده میکنم برای فروشگاهم. میخوام بخش محصولات ویژه و آخرین محصولات در سمت راست صفحه اصلی به شکل محصولات الکترومارکت دربیاد که تصویرش رو براتون ضمیمه کردم.در واقع tpl ماژول محصولات ویژه و جدید قالب الکترومارکت رو اگه در اختیار بنده قرار بدید مشکلم حل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msna68 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 سلام و خسته نباشیدمن از قالب پرواز استفاده میکنم برای فروشگاهم. میخوام بخش محصولات ویژه و آخرین محصولات در سمت راست صفحه اصلی به شکل محصولات الکترومارکت دربیاد که تصویرش رو براتون ضمیمه کردم.در واقع tpl ماژول محصولات ویژه و جدید قالب الکترومارکت رو اگه در اختیار بنده قرار بدید مشکلم حل میشه.ممنونloxin.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msna68 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 سلام و خسته نباشیدمن از قالب پرواز استفاده میکنم برای فروشگاهم. میخوام بخش محصولات ویژه و آخرین محصولات در سمت راست صفحه اصلی به شکل محصولات الکترومارکت دربیاد که تصویرش رو براتون ضمیمه کردم.در واقع tpl ماژول محصولات ویژه و جدید قالب الکترومارکت رو اگه در اختیار بنده قرار بدید مشکلم حل میشه.ممنونhttp://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifUntitled.pngloxin.ir سلامبیزحمت جواب بنده رو میدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 سلامبیزحمت جواب بنده رو میدین؟ سلام و دروددستکاری در کدنویسی و یا تغییر ظاهر و امکانات قالب ها ، جزو محدوده و خدمات پشتیبانی ( تعریف شده در بازارچه ) نیست . صرفا به سوالات مربوط به کار با قالب و ماژول های همراه آن پاسخ داده میشود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidialison ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 سلام دوتا سوال دارم ، 1. این قالب با ماژول های زیر که از سایت های همکار هست سازگار هست؟http://www.prestastore.ir/front-office-features/18-login-register-popup.htmlhttp://dbstheme.com/%D8%B3%D8%A8%D8%AF%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%88-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE/ 2. در صفحه نمایش محصول عکس های محصول بسیار کوچک نمایش داده میشوند ، کش و کارایی را هم پاک میکنم ولی باز هم به همین شکل است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidialison ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 میشه لطفا جواب من رو بدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
devil.swath ارسال شده در تیر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2016 سلامجسارتا چقدر زمان میبره تا این قالب با پرستا 1.6.1.5سازگار بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2016 سلامجسارتا چقدر زمان میبره تا این قالب با پرستا 1.6.1.5سازگار بشه؟ 7 تا 10 روز زمان خواهد برد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
devi0us ارسال شده در تیر 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2016 7 تا 10 روز زمان خواهد بردممنون از قالب شکیل و عالیتونلطفا نسبت به همگام سازی قالب با جدیدترین ور›ن پرستا اقدام کنید تا بتونیم آپدیت کنیم بعد سوالم اینه که احتمال اینکه با آپدیت STABLE نباشه مث الان وجود نداره دیگه؟ یعنی قالب رو آپدیت کردید و بعد پرستا رو آپدیت کردیم مشکلی یا باگی وجود نخواهد داشت؟ خیالمون راحت باشه؟ باز هم تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2016 ممنون از قالب شکیل و عالیتونلطفا نسبت به همگام سازی قالب با جدیدترین ور›ن پرستا اقدام کنید تا بتونیم آپدیت کنیم بعد سوالم اینه که احتمال اینکه با آپدیت STABLE نباشه مث الان وجود نداره دیگه؟ یعنی قالب رو آپدیت کردید و بعد پرستا رو آپدیت کردیم مشکلی یا باگی وجود نخواهد داشت؟ خیالمون راحت باشه؟ باز هم تشکر از شما درود بر شماهمین الان هم قالب با نسخه 1.6.1.5 سازگار هست و مشکلی وجود نداره ، اما خب بدون تست کامل ، نمیتونیم پیشنهاد کنیم که رو نسخه جدید استفاده کنید ، باید بررسی بشه تا اگر مشکلات احتمالی و ناسازگاری های جزئی وجود داشت ، برطرف بشه و این پروسه کمی زمانبر هست تا کل قالب چک بشه . انشالله طی هفته آتی قالب ها ارتقا داده میشوند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rrgc ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 سلام به اساتید محترم سایتمن قصد دارم این قالب رو خرید کنم ولی قبلش چندتا سوال داشتماول اینکه آیا میتونم بعد از خرید و نصب آن، تغییراتی در ظاهر قالب بدم ؟ یعنی آیا قالب متن باز هست و دسترسی به کدها وجود داره یا خیر ؟دوم اینکه من یک دامنه دارم و میخوام این قالب رو روش نصب کنم ولی احتمال داره دامنم رو تغییر بدم (فعلآ تصمیم نهایی گرفته نشده)، میخواستم بدونم آیا انتقال قالب به دامنه جدید شامل هزینست یا خیر ؟ (تغییر لاینسنس برای دامنه جدید)سوم هم اینه که آیا این قالب فقط شامل قالب پرستاشاپ هستش یا اینکه همراه با خود اسکریپت پرستاشاپ هست ؟ (مثه بسته نصبی)و سوال آخر هم اینکه آیا با نصب قالب، مطالب و عکس هایی که در نسخه ی دمو (نسخه محصولات دیجیتالیش) وجود داره رو همراه دارد یا خیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
devil.swath ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 سلام و خسته نباشیدشرمنده والم بیربطه ولی ممنون میشم جواب بدینشما چه هاستی رو پیشنهاد میکنید ؟ من از میهن وب هاست استفاده میکنم اما چون میخوام دوتا فروشگاه روی یک هاست داشته باشم ، با اینکه هاستم از دوتا دامین پشتیبانی میکنه ولی وقتی دامین دوم رو اضافه میکنم کلا سایت بالا نمیاد تا موقعی که دامین دوم رو حذف کنم حالا شما چه هاستی رو پیشنهاد میدین که هم پشتیبانی خوبی داشته باشه و هم سرعت خوبی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mor ارسال شده در تیر 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2016 سلام و خسته نباشیدشرمنده والم بیربطه ولی ممنون میشم جواب بدینشما چه هاستی رو پیشنهاد میکنید ؟ من از میهن وب هاست استفاده میکنم اما چون میخوام دوتا فروشگاه روی یک هاست داشته باشم ، با اینکه هاستم از دوتا دامین پشتیبانی میکنه ولی وقتی دامین دوم رو اضافه میکنم کلا سایت بالا نمیاد تا موقعی که دامین دوم رو حذف کنم حالا شما چه هاستی رو پیشنهاد میدین که هم پشتیبانی خوبی داشته باشه و هم سرعت خوبی؟ سلاممن از تگرا هاست استفاده میکنم.راضی ام.دفترشون تو اصفهان هست.ولی سرور ها تو تهران. فکر کنم سرور های فن اوا باشه.یک هفته هم گارانتی بازگشت بی چون چرای وجه هم داره.میتونید تست کنید راضی نبودید وجه پرداختی تون رو پس بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 18، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2016 سلام و درودبله میتونید هر جور که میخواید تغییرات در استایل قالب اعمال کنید ( البته بدون پشتیبانی از جانب ما ، تغییرات در قالب پشتیبانی رو باطل میکنه ، به جز دریافت آپدیت )تغییر دامنه شامل هزینه می باشد که در بازارچه درج شده استقالب صرفا قالب هست و پرستاشاپ همراه آن نیستبا خرید قالب ، تمامی مواردی که در دمو وجود داد تحویل داده میشود ، به جز دسته بندی ها و محصولات واکنش ها : rrgc 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
devi0us ارسال شده در تیر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2016 بهمن جان قالب با نسخه جدید سازگار شد؟؟؟؟؟ آپدیت کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2016 سلامبه محض اینکه آپدیت بشه از طریق تاپیک ، کانال و گروه تلگرام و همچنین صفحه قالب پرواز در بازارچه اطلاع رسانی خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در تیر 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2016 سلام من میخوام به پرستا شاپ کوچ کنم و یک سوال دارم تا الان قالب نخریدم و روال رو نمیدونم سوالم اینه : من اگه قالب پرواز رو بخرم قالبی که به من میدید امکانش هست بعد ها به نمونه های 4 تا دمو تغییر بدم - ؟ یعنی امکانات 4 تا دمو رو داره ؟ بخوام کاستومایز درست کنم ممنون واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
devi0us ارسال شده در تیر 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2016 سلام من میخوام به پرستا شاپ کوچ کنم و یک سوال دارم تا الان قالب نخریدم و روال رو نمیدونم سوالم اینه : من اگه قالب پرواز رو بخرم قالبی که به من میدید امکانش هست بعد ها به نمونه های 4 تا دمو تغییر بدم - ؟ یعنی امکانات 4 تا دمو رو داره ؟ بخوام کاستومایز درست کنم ممنون اولا تبریک بابت این حسن انتخاب که میخواید به پرستا کوچ کنید، خیلی کار عاقلانه ایه دوما در ابتدای خرید و نصب قالب بصورت دمو ۴ هست ولی طبق قول سازندگان برای بار اول قالب رو براتون به هر صورتی که میخواید ( از دمو ۱ تا ۴ ) تنظیم میکنن...سوما چون خودم قالب پرواز رو خریدم فک میکنم چندتا از ماژول ها در همه دمو ها یکسان هستند ولی بعضی هاش تفاوت دارن که شاید تو ی دمو باشه و تو دیگری نباشه ( البته فک کنم ) ( بیشتر تو نوع افکت ها منظورمه!!)حالا بازم اگه من پاسخ هام مشکلی داشته باشه مدیران و طراحان تصحیح کنن لطفا واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در تیر 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2016 اولا تبریک بابت این حسن انتخاب که میخواید به پرستا کوچ کنید، خیلی کار عاقلانه ایه دوما در ابتدای خرید و نصب قالب بصورت دمو ۴ هست ولی طبق قول سازندگان برای بار اول قالب رو براتون به هر صورتی که میخواید ( از دمو ۱ تا ۴ ) تنظیم میکنن...سوما چون خودم قالب پرواز رو خریدم فک میکنم چندتا از ماژول ها در همه دمو ها یکسان هستند ولی بعضی هاش تفاوت دارن که شاید تو ی دمو باشه و تو دیگری نباشه ( البته فک کنم ) ( بیشتر تو نوع افکت ها منظورمه!!)حالا بازم اگه من پاسخ هام مشکلی داشته باشه مدیران و طراحان تصحیح کنن لطفا سلام ممنون منظورم اینه مثلا من بخوام کلید خرید + توضیحات_موجود است رو راحت اضافه یا حذف کنم مثلا قالب مدرن نداره میشه راحت تغییرات رو اعمال کرد فروشگاه خودم رو با توماتو درست کرده بودم- ولی الان دیگه جواب گوی نیاز من نیست دارم انتقال میدم واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2016 درودمشکلی نیست ، همه امکاناتی که 4 دمو وجود دارند در قالب شما نیز وجود خواهند داشت . در واقع یک قالب هست که با آن 4 نوع سایت به عنوان دمو ساخته ایم . واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M4jidi ارسال شده در مرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 7 تا 10 روز زمان خواهد برد با سلام و عرض ادبدوست عزیز قالب با نسخه 1.6.1.5 سازگار شده است ؟چون در تاپیک بالا فرموده بودید 7 الی 10 روز زمان می برد !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .