Niutish ارسال شده در مرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 با سلام خدمت دوستان گرامی من این قالب رو خریداری کردم و برای اولین بار هستش که با پرستا شاپ کار میکنم . واقعا از امکانات خوب پرستا و این قالب خوشم اومدش ولی 2 3تا سوال مقدماتی و مبتدیانه برام پیش اومد . 1 - از کدوم قسمت باید امتیاز دهی مثل دمو رو فعال کنم 2 - زمانی که عکس بند انگشتی برای منو افقی میزارم عکس رو کوچیک نمایش میده و وقطی تعداد زیر منو ها رو زیاد میکنم عکس هم بزرگ تر میشه سایز عکس رو هم مثل آموزش تغییر دادم 3- چطوری میتونم به قسمت تولید کنندگان عکس برای منو بزارم ؟4- مثل عکس زیر زمانی که زیر منو ایجاد میکنم درست نمایش نمیده . ( در عکس فقط یک زیر منو مشخص هستش ولی من 3 عدد ساختم .) آدرس سایت www.asapardazesh.ir/store نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 درود1 - ماژول نظرات رو نصب کنید3 - اینکار امکان پذیر نیستپاسخ سایر سوالاتتون رو در تیکت دسترسی به هاست و مدیریت ارسال کنید واکنش ها : Niutish 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Niutish ارسال شده در مرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 درود1 - ماژول نظرات رو نصب کنید3 - اینکار امکان پذیر نیستپاسخ سایر سوالاتتون رو در تیکت دسترسی به هاست و مدیریت ارسال کنیدماژول نظرات رو نصب کردم و درست هم نمایش میده ولی فاصله بین اسم محصول تا ستاره های نظر دهی بیشتر از فاصله داخل دمو شده و زشت کرده کار رو در عکس زیر با باکس های قرمز مشخص کردم سمت چپ سایت من و سمت راست سایت دمو چیکار باید کردیک2 تا سوال دیگه هم اینکه حد اکثر تعداد کاراکتر ها برای توضیح کوتاه محصولات رو از کجا میشه زیاد کرد ؟ و دوم اینکه داخل صفحه محصول در باکس قیمت جلوی قیمت مینویسه با مالیت یا بدون مالیات و چطور این رو بردارم که مثل دمو بشه ؟ سپاس گزارم از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در مرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2016 سلام مجدد یه سوال دگه دارم البته به قالب مربوط نیس ولی چون میخوام این قالب رو بگیریم گفتم اینجا بپرسم تو پرستا این امکان هست که مثلا یه محصول رو وقتی به سبد خرید اضافه میکنیبه جای یکی به فرض ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا اضافه بشه یعنی ضریب ۱۰۰ باشه ؟ بعد رو قیمت هم تاثیر بذاره ؟ واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2016 سلام مجدد یه سوال دگه دارم البته به قالب مربوط نیس ولی چون میخوام این قالب رو بگیریم گفتم اینجا بپرسم تو پرستا این امکان هست که مثلا یه محصول رو وقتی به سبد خرید اضافه میکنیبه جای یکی به فرض ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا اضافه بشه یعنی ضریب ۱۰۰ باشه ؟ بعد رو قیمت هم تاثیر بذاره ؟ سلام بر شما.اینکه صد تا صد تا اضافه بشه نه نمیشه اما شما یه حداقل تعداد میتونید برای محصول تعریف کنید که کمتر از اوون خریدی انجام نشه یا برای محصولات مورد نظرتون برای 100 تا 100 تا اضافه شدن میتونید از بسته محصولات استفاده کنید. واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در مرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2016 متجه نشدم . تو لوکال تست کردم درست نشد یکی یکی اضافه میکنه ؟ ماژولی برای خرید نداره ؟ راه حلی به غیر این نیس ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2016 متجه نشدم . تو لوکال تست کردم درست نشد یکی یکی اضافه میکنه ؟ ماژولی برای خرید نداره ؟ راه حلی به غیر این نیس ؟نمیدونم ماژولی برای این نوشته شده یا نه اما منظور من اینه :شما مثلا نوشابه دارید و اوون رو به صورت شلی می فروشید حالا توو هر بسته 6 تا از محصول نوشابه هست دیگه.شما محصول نوشابه رو ایجاد و ذخیره می کنید. حالا محصولی مثلا با عنوان بسته شش تایی نوشابه یا هرچیز دیگه ای ایجاد می کنید و در تب اطلاعات به جای نوع محصول استاندارد، بسته محصولات رو انتخاب می کنید و نوشابه رو با تعداد 6 به این بسته اضافه می کنید. برای قیمت هم که قیمت شش تایی رو میزنید. حالا اگه میخواید تنها محصول به صورت بسته ای به فروش برسه بایدوضعیت نمایش محصول نوشابه رو که اول ایجاد کردید به هیچ جا یا فقط جستجو تغییر بدید.البته اگه تمامی محصولاتتون به صورت صدتایی به فروش میرسه اینکار منطقی نیست چون اگه مثلا شما بسته صد تایی از یک محصول رو میخواید بفروشید و صد تا صد تا باید اضافه بشه همیشه خب مینویسید مثلا بسته صدتایی فلان محصول دیگه چرا خودتونو اذیت کنید چون شما میخواید به مشتری اجازه ندید تعداد رو کمتر از صد تا انتخاب کنه.باز هم دقیق تر توضیح بدید شاید منظورتون چیز دیگس و راه دیگه ای داشته باشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در مرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2016 نمیدونم ماژولی برای این نوشته شده یا نه اما منظور من اینه :شما مثلا نوشابه دارید و اوون رو به صورت شلی می فروشید حالا توو هر بسته 6 تا از محصول نوشابه هست دیگه.شما محصول نوشابه رو ایجاد و ذخیره می کنید. حالا محصولی مثلا با عنوان بسته شش تایی نوشابه یا هرچیز دیگه ای ایجاد می کنید و در تب اطلاعات به جای نوع محصول استاندارد، بسته محصولات رو انتخاب می کنید و نوشابه رو با تعداد 6 به این بسته اضافه می کنید. برای قیمت هم که قیمت شش تایی رو میزنید. حالا اگه میخواید تنها محصول به صورت بسته ای به فروش برسه بایدوضعیت نمایش محصول نوشابه رو که اول ایجاد کردید به هیچ جا یا فقط جستجو تغییر بدید.البته اگه تمامی محصولاتتون به صورت صدتایی به فروش میرسه اینکار منطقی نیست چون اگه مثلا شما بسته صد تایی از یک محصول رو میخواید بفروشید و صد تا صد تا باید اضافه بشه همیشه خب مینویسید مثلا بسته صدتایی فلان محصول دیگه چرا خودتونو اذیت کنید چون شما میخواید به مشتری اجازه ندید تعداد رو کمتر از صد تا انتخاب کنه.باز هم دقیق تر توضیح بدید شاید منظورتون چیز دیگس و راه دیگه ای داشته باشه. موفق باشید ممنون بله دیدم ولی اینطور نمیخوام (اگه از لیست محصولات افزودن به سبد خرید رو زد چی میشه ؟) ببینید این فروشگاه قبلی من هست که میخوام به پرستا کوچ کنم با توماتو نوشته شده (Bazari.org) به فرض داخل این لینک برید (http://bazari.org/9_27_19-ws/357-hose-clamp10-16.html) وقتی افزودن به سبد رو بزنید 200 تا وارد سبد خرید میشه و ضریب 200 تایی داره به زودی مطالبم رو به پست مربوطه انتقال میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2016 دوستان سوالات نامربوط به قالب رو در تاپیک های جداگانه مطرح کنید ، تاپیک طی 24 ساعت پاکسازی خواهد شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2016 قالب پرواز با نسخه 1.6.1.4 و 16.1.5 سازگار است ، هم اکنون میتوانید روی نسخه های مربوطه نصب و استفاده نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M4jidi ارسال شده در مرداد 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2016 قالب پرواز با نسخه 1.6.1.4 و 16.1.5 سازگار است ، هم اکنون میتوانید روی نسخه های مربوطه نصب و استفاده نمایید . با سلام لینک جدید قالب رو باید از کجا تهیه کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 با سلام لینک جدید قالب رو باید از کجا تهیه کنیم ؟ سلام بر شما.حساب کاربری بازارچه >> تاریخچه سفارشات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در مرداد 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2016 سلام یه سوال دیگه من میتونم بعد ها منوی این قالب رو عوض کنم ؟ یعنی یهه منو شبیه پارمیس یا ... جاییگزین این منو کنم ؟ واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2016 سلام یه سوال دیگه من میتونم بعد ها منوی این قالب رو عوض کنم ؟ یعنی یهه منو شبیه پارمیس یا ... جاییگزین این منو کنم ؟سلام و درودنمیتونید شکل منوی قالب رو عوض کنید اما میتونید هر ماژول منویی خواستین بخرین و با منوی فعلی جایگزین کنید واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Niutish ارسال شده در مرداد 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2016 با سلام خدمت دوستان ورژن 1.3 کی آماده میشه ؟ یک سری مشکلات که من اطلاع داده بودم قرار بور درست بشه توی نسخه بعدی من منتظرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در مرداد 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2016 سلام صفحه داخلی محصول تکسباکس تعداد نداده - مشتری فقط از سبد خرید میتونه تعداد رو افزایش بده ؟ از کجا باید فعال بشه ؟ واکنش ها : Shahghale 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Direction ارسال شده در شهریور 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2016 با سلاممن تعداد 62 محصول تعریف کردم. الان وقتی میخوام محصول جدید تعریف کنم موقع ذخیره محصول گیر میکنه.این مشکل خیلی آزاردهنده است و گاهی اوقات به ندرت می تونم محصولات رو ذخیره کنم.مرورگرهای مختلف و نسخه های مختلف سیستم عامل ویندوز و ISP های متفاوت رو هم تست کردم.اسکرین شات رو ضمیمه کردم.ممنون میشم راهنماییم کنید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2016 سلاماین ارتباطی به قالب نداره دوست عزیزتیکت بزنید تا سایتتون بررسی بشه موفق باشید واکنش ها : Direction 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Niutish ارسال شده در شهریور 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2016 با سلام خدمت دوستان و با تشکر از پشتیبانی خوب مسئولین سایت ipresta بنده یک مشکلی برام پیش اومده که نمیدونم چطوری باید حل بشه عکس رو ضمیمه میکنم لطفا راهنمایی کنید http://uupload.ir/files/18ex_untitled-1.jpgدر قسمت جستجو نوار دور در قسمت پایین نمایش داده نمیشه . چطور باید درستش کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2016 لطفا تیکت بزنید. پشتیبانی قالب از بخش تیکت انجام می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadeghbb ارسال شده در مهر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2016 سلاممدیران و طراحان عزیز قصد ندارید در آینده محصول رو یه تخفیف بزنید ؟عید منتظر یه تخفیف بودیم که اعمال نشدمخلصیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
starter ارسال شده در مهر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2016 سلاممن تصمیم به خرید این قالب گرفتم ولی اول میخواهم در یک دامین دیگر نصب کنم و بعد محصولات سایت اصلی را به پرستا منتقل کنم و در نهایت بعد از اتمام کار و تست کامل دامین را به دامین اصلی تغییر بدمسئوال من اینجاست که در قسمت خرید این قالب نوشته دامین را دقیق وارد کنید که بعدا قابل تغییر نیستممنون میشم راهنمایی کنید من برای تغییر دامین در آینده چکار باید بکنم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadeghbb ارسال شده در آبان 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2016 سلاماز مدیران کسی نیست به درخواست ما رسیدگی کنه ؟ از دیشب تا الان یه تیکت زدم بخش پشتیبانی کسی رسیدگی نکرده ... برا نصب قالبسایت خوابیدهتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2016 سلاماز مدیران کسی نیست به درخواست ما رسیدگی کنه ؟ از دیشب تا الان یه تیکت زدم بخش پشتیبانی کسی رسیدگی نکرده ... برا نصب قالبسایت خوابیدهتشکرسلام بر شما. مدت زمان رسیدگی به درخواست ها بین 24 تا 48 ساعت هست.کمی صبور باشید. واکنش ها : sadeghbb 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mparvin ارسال شده در آبان 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2016 سلام وقتتون بخیرآیا در این قالب امکان گذاشتن توضیحات در صفحه گروه محصولات وجود دارد؟مثلا صفحه زیر که تجهیزات شبکه هست ، خلاصه ای از توضیحات در مورد تجهیزات شبکه (تا 255 کاراکتر) نمایش داده شود و پایین آن دکمه "مشاهده بیشتر" وجود داشته باشد تا درصورتیکه کاربر تمایل داشت اطلاعاتی در مورد تجهیزات شبکه داشته باشد بتواند آن صفحه را مطالعه کند.http://ipresta.ir/idemo/themes/b/parvaz4/118-- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .