dvd2org ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 سلاممن تعداد محصولات در صفحه اصلی رو کردم 25 ولی فقط 10 تا رو نشون میدههر کاری میکنم هم درست نمیشه چیکار کنم؟ اینم سایت http://melatshop.in/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 به ماژول پر طرفدار برید ، قسمت پیکر بندی تعداد رو 25 کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در خرداد 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 ماژول پر طرفدار چیه؟ کجاس؟ آقا مرسی درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 تو قسمت ماژول هامحصولات پرطرفدار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2012 البته توصیه میکنم اسم این ماژول رو در ترجمه ها و یا از داخل فایل ترجمه همراهش تغییر بدید.این ماژول محصولات برجسته هست (بر اساس نظر مدیر نه مشتری) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .