samimi ارسال شده در دی 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2015 سلامبه علت مشکلاتی که داشتم هاستم رو عوض کردم. کار انتقال توسط خود نت افراز انجام شد. به پنل هاستم دسترسی دارم. اما زمانی که یو ار ال سایت رو می زنم با خطای زیر روبرو می شم.Fatal error: Class 'DbPDO' not found in /home/leeir/domains/4lee.ir/public_html/classes/db/Db.php on line 208 کسی از دوستان می تونه راهنمایی کنه؟ از لطف شما بسیار بسیار سپاسگزارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2015 سلامبه نظر میرسه انتقال درست انجام نشده موفق باشید واکنش ها : samimi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samimi ارسال شده در دی 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2015 از پاسخگویی شما بسیار سپاسگزارم جناب رامتین عزیز. اگر ممکنه راهنمایی کنید چه کار کنم؟ از نت افراز بخوام دوباره انتقال بده؟چون نت افراز گفت مشکل به ما مربوط نیست. از پشتیبانی برنامه ات بخواه این کار رو بکنه. توی سایت های خارجی که سرچ کردم نوشته بودند ایراد از ارتباط دیتابیسه. با این حال نظر شما برام بیشتر ملاکه چون توی فروم ها از مطالب شما و مشکلاتی که قبلا حل کردید استفاده کردم و دانش شما و آقای ذاکریان و آقا بهمن بر من مسجل شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .