mmjj ارسال شده در دی 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 مشکل template ماژول رو چجوری حل کنم؟؟؟ This module cannot be loaded.و این مشکل.. واکنش ها : mmjj 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 کجا چنین مشکلی دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmjj ارسال شده در دی 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 کجا چنین مشکلی دارید؟ ماژول یا add نمیشه یا اگر بشه load نمیشه.. می خوام یک ماژول بنویسم که نرخ تبدیل ارز رو توی table رو صفحه نمایش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 آیا با مباحث ماژول نویسی پرستاشاپ آشنا هستید؟ من فکر میکنم فایل tpl رو قرار ندادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .