SoheilSmart ارسال شده در خرداد 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2012 ماژول بسیار زیبای circlethumb که یک اسلایدر بسیار زیبا و سبک ، با قابلیت انتخاب سایز عکس ها ی محصولات ، نوع (مثلا large,Mediumو ...) می باشد. همچنین می توان مشخص نمود که محصولات از چه شاخه هایی انتخاب شوند برای مشاهده ی دموی این ماژول اینجا کلیک کنید. قابلیت هوک شدن به فوتر ، صفحه ی اصلی و صفحه محصول را دارد ولی تنها همزمان در یکی از آن 3 کار می کند تنها سازگار با 1.4 برای دریافت ماژول از بازارچه به اینجا بروید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2012 با اجازه ی سهیل جان لینک دانلود رو تصحیح کردم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shirazi ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 ببخشید من متوجه نشدم که کدوم ماژول هست تو اون صفحه میشه یک توضیحکی یا عکسی چیزی بزارید؟! با تشکر! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مهر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2012 ماژول الان نصب نیست دوست عزیز روی این سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrzad ارسال شده در مهر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 من وقتی ارتفاع رو زیاد میکنم فقط موقعیت نوشته ها به سمت پایین جا بجا میشه و ارتفاع منو تغییری نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 لطفا این ماژول را در سایت دوباره قرار دهید.چون این ماژول در سایت وجود ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 ماژول در بازارچه موجوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 فکر کنم لینک ماژول خراب شده. باید دوباره آپلود بشه.من این فایل رو ندارم. مهرشاد جان خودت زحمتشو بکش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 چشم شب ایشالا میذارم دوباره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad_sh_2020 ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 سلامهنگام دانلود ماژول از فروشگاه می نویسد این فایل دیگر وجود نداردلطفاً بررسی نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .