shayanboy ارسال شده در بهمن 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2015 سلامدوستانمن امروز هر کاری کردم از phpmyadminاز روی آموزش های موجود در انجمن هر کاری کردم نشد وارد ادمین نمی توانم بشمکسی میتونه کمکم کنه ؟طبق آموزش رفتم جولو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2015 امکان نداره درست عمل کرده باشید و رمز تغییر نکنهاز جدول ps_employee روی نام کاربر مورد نظر کلیک کنید و در جدول password نوع جدول رو روی md5 بذارید. حالا از هاستتون وارد پوشه config شده و فایل settings.inc.php رو باز کنید و کد بعد از '_COOKIE_KEY_' رو کپی کنید (توجه کنید که علامت های کوتیشن ' ' رو کپی نکنید) و داخل فیلد password در phpMyAdmin قرار بدید و بعد از اون گذرواژه دلخواهتون رو بنویسید و ذخیره کنید. حالا با رمز جدید وارد مدیریت بشید واکنش ها : shayanboy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayanboy ارسال شده در بهمن 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2015 امکان نداره درست عمل کرده باشید و رمز تغییر نکنهاز جدول ps_employee روی نام کاربر مورد نظر کلیک کنید و در جدول password نوع جدول رو روی md5 بذارید. حالا از هاستتون وارد پوشه config شده و فایل settings.inc.php رو باز کنید و کد بعد از '_COOKIE_KEY_' رو کپی کنید (توجه کنید که علامت های کوتیشن ' ' رو کپی نکنید) و داخل فیلد password در phpMyAdmin قرار بدید و بعد از اون گذرواژه دلخواهتون رو بنویسید و ذخیره کنید. حالا با رمز جدید وارد مدیریت بشید بسیار ممنون از راهنمایی دقیق تونمشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .