saeidghodrati ارسال شده در خرداد 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2012 سلام من خيلي دوست دارم كه به جاي اسم تامين كنندها لوگوي اونها در داخل بلوك قرار بگيره بعداز سرچ كردن اينو پيدا كردم http://www.prestashop.com/forums/topic/80678-mod-free-show-manufacturs-logo/ فايل پيوست بايد داخل ماژول blockmanufacturerكپي بشه براي استفاده بايد داخل تنظيمات> تصوير يك تصوير با نام manu ايجاد كنيد با ابعاد 195*60 و اختصاص بديد قسمت تامين كنندهو بعد مجدد تصاوير بند انگشتي براي تامين كننده رو بسازيد لطفا اگر از اين پست خوشتون اومد تشكر فراموش نشه ممنونblockmanufacturer.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sahiyan ارسال شده در تیر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2013 با سلام خدمت عزیزان و تشکر از تیم فارسی ساز پرستا شاپ و مدیران و کاربران فعال انجمن پشتیبان من در مورد سیستم مدیریت محتوای پرستا شاپ آماتور هستم و برای قرار دادن لوگو تامين كننده به جاي متن در ماژول تامين كنندگان این کار ها رو انجام دادماول فایل ضمیمه رو دانلود کردم و با فایل هم نام در پوشه blockmanufacturer عوض کردمبعدش در قسمت تنظیمات > تصاویر > افزودن جدید > تصویر manu رو با اندازه مورد اشاره برای تولید کنندگان اعمال و ذخیره کردمبعد از اون در ایجاد دوباره بندانگشتیها تولید کنندگان رو انتخاب و برای اون manu را انتخاب و ایجاد دوباره بند انگشتی رو زدم حالا برای بقیه موارد چه کار کنم تا در قسمت تولید کنندگان بجای متن عکس بیاد ؟آیا همون عکس برای آرم تولید کننده ظاهر خواهد شد . پس اگر اینطوره چرا در فروشگاه من این تصاویر ظاهر نمیشه !؟! تشکر اگر راهنمایی فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adelkahani ارسال شده در تیر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2013 من اینکارو کردم ولی هنوز اسم تولید کننده رو نشون میده؟من تونستم فایل پیوست رو پیدا کنم که لوگو رو نشون میده ولی کنارش اسم تولید کننده رو هم نمایش میده.چطوری میشه فقط لوگو رو نمایش داد؟مرسیblockmanufactureri.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adelkahani ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .