hamed15 ارسال شده در بهمن 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2015 با سلام همان طور که می بینید وقتی اسکرول میکنم تراز بندی بهم میریزه در صورتی که در پیش فرضی که بر روی لوکال نصب میکنیم اینطور نیست http://uupload.ir/files/g7n3_capture.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2015 به نظر میرسه قالبتون ادیت شده؟ این عکسی که گذاشتید باید در شرایطی باشه که موس روی محصول قرار داره. باید ببینید کجای کار رو زمان ویرایش قالب اشتباه کردیدالبته این احتمال هم هست که خطای jQuery داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed15 ارسال شده در بهمن 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2015 من دوباره هم چک کردم ویک محصول برروی لوکال هاست اضافه کردم ودیدم باز هم مشکل پا بر جاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .