admin ارسال شده در خرداد 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2012 دوستان عزیز، کاربران گرامی و تمامی کسانی که این پست رو میخونید! باید به اطلاعتون برسونم تا قبل از فرارسیدن سال نو شما شاهد 6 عیدی ارزشمند از انجمن و بازارچه ی فروشگاه ساز قدرتمند و رایگان پرستا شاپ پارسی خواهید بود این عیدی ها عبارت اند از: ماژول رایگان اتصال پرستا شاپ به وب سرویس فروتل + 30% تخفیف برای ثبت نام پنل فروتل!ماژول رایگان اتصال پرستا شاپ به وب سرویس هموار!ماژول رایگان ارسال پیامک برای پرستا شاپ از طریق شرکت سنا اس ام اس + تخفیف ویژه پنل برای کاربران پرستا شاپی!قالب رایگان کلیک (ارائه توسط بهمن عزیز)آغاز پروژهی ترجمهی 100 درصدی پرستاشاپ 1.5و در نهایت مسابقه ی بزرگ پرستا شاپ (جایزه ویژه: طراحی قالب اختصاصی رایگان برای نفر اول) منتظر توضیحات تکمیلی و عیدی های ما باشید...!خوشحال میشم نظرات، انتقادات، پیشنهادات و عیدی های سایر کاربران رو مشاهده کنیم موفق باشیدذاکریان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2012 اولین عیدی ما یعنی ماژول اتصال پرستا شاپ به وب سرویس فروتل منتشر شد! توضیحات تکمیلی رو در تاپیک زیر مشاهده کنید: http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=1070 همچنین به زودی امکان ثبت نام پنل فروتل با 30% تخفیف ویژه کاربران پرستا شاپ نیز ارائه خواهد شد! منتظر عیدی های بعدی ما باشید...!موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2012 ثبت نام فروتل با 30% تخفیف نیز اضافه شد! http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=1073 موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantej ارسال شده در خرداد 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2012 منتظر ماژول پیام کوتاه هستیم. از مدیر انجمن تشکر میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در خرداد 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2012 شديدا منتظر قالب آقا بهمن هستم. خسته شدم از قالب پيش فرض. بقيه قالب هاي رايگان كه يه مشكلي داره. آقا بهمن لطفا يه زمان بگو براي اين قالب جديد تا انتظار كشيدن يكم برامون راحت تر بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در خرداد 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2012 سلام عید همگی مبارک من هم منتظر ماژول هموار و پیام کوتاه هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jackson ارسال شده در خرداد 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2012 منتظر قالب جدید هستیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
DashAli ارسال شده در خرداد 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2012 ممنون از همه فعالین در این کار نیکعید همه پرستا شاپیهای عزیز مبارکراستی لطفاً چگونگی شرکت در این مسابقه رو بیشتر توضیح بدید البته من پیشنهاد میکنم یک مسابقه پولی(یا نیم/ربع سکه) طراحی قالب (یا تبدیل قالبهای پرستا شاپ موجود در سایت تمپلیت مانستر به قالب کاملاً فارسی) برگزار کنید. (برای این کار میشه اسپانسر هم گرفت و جایزههای اینترنتی مانند هاست و دامنه و پشتیبانی و ... هم بهش اضافه کرد. فایدههای زیادی برای گسترش پرستا شاپ در ایران داره یکیش جمع آوری دهها طرح رایگان برای پرستا شاپ و دیگری معطوف کردن نگاههای طراحان به این سمته!)کافیست که خوب تبلیغ بشه... مخصوصاً در دانشکدههای هنر و کامپیوتر و فورومهای تخصصی گرافیستها و .... خودم هم حاضرم کمک کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در خرداد 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2012 عید را به همه دوستان تبریک میگم راستی عید داره تموم میشه ها. عیدی قالب کلیک کوشش پس! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jackson ارسال شده در خرداد 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2012 شاید طراح دید استقبال شده رفته حرفه ای ترش کنه D: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2012 ماژول هموار به سایت اضافه شد. برای تست ماژول به موضوع زیر مراجعه کنید:http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=1116 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 و عید تمام شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در تیر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2012 واقعا عید داره تموم می شه ها ...فروردین هم آخراشه. مدیران بشتابید لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2012 به جز قالب کلیک که آقا بهمن عنوان کردن 20 درصد کاری که مونده روش انجام بشه رو به دلیل مشکلاتی که براشون پیش اومده نمیتونن انجام بدن فقط ماژول sms مونده تا ارایه بشه. این ماژول هم آمادست و منتظر تأیید شرکت درخواست دهنده هستیم و تأخیر از طرف ما نیست. با پوزش از همه کاربران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
garfilm ارسال شده در تیر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2012 اقا کسی عکس انگلیسی از این قالب کلیک داره یا دموی انگلیسی این قالب بزاره ببینیم چجوریه خیلی کنجکاو شدسم ببینیم اصلا قالب به چه صورتیه ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salondaran ارسال شده در مرداد 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2012 ایشالا عید سال 1400 نزدیکه و صد سال بعد... ای بابا تو این گرما این هایده هم دست از خوندن بر نمی داره ها ( تو جهنم )راستی قالب جدید پرستا شاپ هم اومده ها ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده