mahdi.j ارسال شده در بهمن 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2015 سلام. پرستا شاپ سه نسخه متفاوت انگلیسی به راحتی نصب میشه ولی هیچ یک از نسخه های فارسی که از انجمن دانلود کردم در سی پنل نصب نمیشن. ایا ملزومات و پیش نیازهای نسخه فارسی با نسخه انگلیسی متفاوته؟ هیچ فایل ارور لوگی هم متاسفانه ایجاد نمیشه توسط نسخه فارسی که قرار بدم. ایا امکانش هست نسخه انگلیسی رو نصب کنم و بعد فایلهای نسخه فارسی رو منتقل بکنم برای فارسی سازی پرستا شاپ؟ تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2015 سلامنصب نمیشه یعنی چی ؟ واکنش ها : mahdi.j 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi.j ارسال شده در بهمن 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2015 ممنون از پاسخگویی شما. در پی اچ پی Mbstring فعال نبود به همین دلیل در نصب خطا ایجاد میشد. با فعال کردن Mbstring مشکل حل شد و پکیج فارسی نصب شد. ولی من هنوز متوجه نشدم چرا نسخه های انگلیسی به راحتی نصب میشدن بدون وجود این افزونه. به هر حال تشکر میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2015 سلامفایلهای زبان انگلیسی در داخل نسخه وجود دارند و به همین دلیل برخی خطاها در زبان انگلیسی وجود ندارد ولی سایر زبانها مثل هم هستند موفق باشید واکنش ها : mahdi.j 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .