gavad700 ارسال شده در بهمن 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2015 سلام و درود به همگیپیرو مشکلی که دوستان و البته خود من در پرستا جهت تنظیم ارسال بر اساس تعرفه پست داریم توی گشت و گذار به ماژول زیر به کمک یکی از دوستان رسیدم ، حالا دمو رو که بررسی کردم دیدم ظاهرا اون طوری که میخوایم نیست بازم ، خواهشی که دارم مدیران یا کاربران زبر و زرنگ بررسی کنند ببینند واقعا چیزی هست که گره ای از مشکل ما باز کنه که خرید کنم و فارسی کنم و در اختیار بقیه دوستان بزارم. http://addons.prestashop.com/en/shipping-logistics-delivery-prestashop-modules/18379-shipping-cost-by-zip-postal-code-country-state-city.html اگه این پرستا توی قسمت تعریف حامل یه قسمت میزاشت که شهر بشه تعریف کرد کل مشکلات حل بود !!! یعنی علاوه بر وزن و یا قیمت مرسوله شهر هم تعیین میشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2015 سلامنه دوست عزیز تنها روش کاربردی فعلی ، تنظیم دستی هستاشکال اصلی مربوط به اداره پست و سیستمهای واسطه هست که ما در ایران نه سیستم درستی برای کدهای پستی داریم ، نه کدهای ثابتی برای شهرها داریم و نه وبسرویسی ارائه شده و .... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gavad700 ارسال شده در بهمن 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 سپاس از شما لینک تنظیم دستی رو خاطرم هست قبلا توی انجمن دیده بوده ممنون میشم دوباره بزارید. ظاهرا چاره ای جز این نداریم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .